bianca-censori-imbraca-intr-un-costum-nude-alaturi-de-kanye-west
Vedete Foto: Bianca Censori si Kanye West

Sotia lui Kanye West loveste din nou. Bianca Censori a iesit pe strada intr-o tinuta complet transparenta

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca celebrul cuplu, Kanye si Bianca continua aparitiile demne de prima pagina a ziarelor mondene din lumea intreaga. Call me crazy dar eu cred ca la mijloc este o schema de marketing marca Mr. West. Artistul este recunoscut pentru strategiile pe care le face inainte de lansarea unui album.

Bianca a aparut la o galerie de arta din Miami intr-o tinuta total transparenta, o salopeta scurta si nude, lipita de piele, facuta parca din dresuri subtiri. Si ca sa fie treaba treaba, si-a pus si o caciula de blana pe cap si a luat un urs de plus in brate, ce sa mai… a fost ca un ninja, nimeni nu a vazut-o… right.

bianca-censori-imbracata-intr-un-costum-nud-2

Tanara arhitect in varsta de 28 de ani a fost insotita de Kanye si de mai multi bodyguarzi. Martorii oculari citati de TMZ spun ca, in ciuda faptului ca ambii atrageau toate privirile, cantarentul fiind imbracat in alb complet si cu fata acoperita, iar sotia lui… puteti vedea.

bianca-censori-imbracata-intr-un-costum-nud

Citeste si Kanye West si Bianca Censori, aparitie bizara in drum spre biserica

Kanye West isi promoveaza noul album

La petrecerea din Miami, Kanye a aratat un snippet din noua lui piesa care include si un sample din hit-ul baietilor de la Backstreet Boys… not gonna lie, piesa suna destul de bine.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri