Vedete

Afla ce suma imensa de bani trebuie sa-i plateasca Dr Dre fostei sale sotii in fiecare an!

Articol scris de UTV Data publicării:

Dr Dre si Nicole Young au divortat in luna iunie a anului trecut, iar recent, judecatorii au stabilit suma pe care rapper-ul trebuie sa i-o plateasca fostei sale sotii. 

Judecatorii au decis ca Dr Dre va trebui sa ii plateasca lui Nicole Young o suma de 293 de mii de dolari lunar, ceea ce inseamna, nici mai mult, nici mai putin de 3,5 milioane de dolari in fiecare an. Da, exista si o intelegere intre ei, nu e totul chiar asa cum pare. Daca Nicole va alege sa se recasatoreasca sau unul dintre ei va deceda, intelegerea pica. 

Rapper-ul va incepe sa plateasca incepand cu luna august, insa nu-si face griji pentru asta. Conform Forbes, Dr Dre are o avere de 820 de milioane de dolari, de-a lungul carierei sale reusind sa vanda zeci de milioane de albume, sa dezvolte afaceri profitabile si sa impresarieze numerosi artisti cunoscuti, asa ca averea asta uriasa nu e o surpriza. 

Cat despre fosta lui relatie, well... cei doi s-au casatorit in 1996 si au rezistat pana in iunie 2020, cand sotia rapper-ului a decis ca e timpul sa ceara divortul. Motivul? Nicole sustine ca acesta o abuza fizic si psihic. Desi acuzele au fost negate vehement de rapper, se pare ca ceva urma de adevar exista, totusi, dat fiind suma pe care o are de platit.

Cei doi au si copii: pe Truice, in varsta de 24 de ani si pe Truly, care are 20 de ani.

 

 

 

 

 

Partenerii Nostri