Vedete

Alexandra Stan a confirmat divortul! ''Fiecare alege ce face cu inelul, eu cred ca e urat sa-l dai inapoi.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Alexandra Stat a reintrat oficial pe lista burlacitelor. Artista a recunoscut in mod oficial ca zvonul potrivit caruia ar fi divortat de Emanuel Necatu este adevarat.

Mai exact, se pare ca cei doi au divortat la doar cinci de la casatoria in secret, iar fanii au observat imediat ca ceva se intampla intre cei doi dupa ce Alexandra a aparut pe social media fara verigheta pe deget.

Drept urmare, dupa multe semne de intrebare, artista a confirmat totul pe contul ei de Instagram odata cu raspunsul pe care la dat la intrebarea unui fan care suna cam asa: ''Ai divortat pe bune?'', moment in care artista ia raspuns printr-o poza in care si-a aratat mana pe care nu mai era nici inelul de logodna si nici verigheta.

Si ca tot am adus adus inelul in discutie, se pare ca Alexandra a declarat ca nu are de gand sa-i inapoieze inelul fostului sot. De ce?

„Nu cred ca se da inapoi, poti sa-l vinzi, depinde cat de scump e. Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred ca e urat sa-l dai inapoi. E ca si cum ai da inapoi amintirile”, a declarat Alexandra Stan.

La randul lui, Emanuel a postat un mesaj prin care le-a dat de inteles tuturor ca relatia lor a luat sfarsit.

„In dragoste nu exista frica, ci dragostea desavarsita izgoneste frica, pentru ca frica are cu ea pedeapsa si cine se teme n-a ajuns desavarsit in dragoste”, spune Emanuel.

Totusi, cu toate ca relatia cu Emanuel nu a fost asa cum si-a dorit, Alexandra continua sa creada in casatorie si in ideea de a avea copii.

„Mi-am dorit dintotdeauna sa am o relatie serioasa. Cu toti barbatii cu care am fost am avut o relatie lunga, nu stiu, trei relatii lungi am avut. Imi doresc foarte mult o familie, imi doresc sa fiu mama, imi doresc sa fac copii. Mie imi place mult chestia asta. Am crescut cu bunica-mea in casa, cu mama, cu tata, cu sora-mea, suntem multi”, a declarat Alexandra Stan inviata la podcast-ul lui Damian Draghici.

Partenerii Nostri