Vedete

Alexandra Stan: "E absurd sa dau explicatii presei de fiecare data cand imi dau jos sau pun la loc verigheta!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Umbla vorba ca Alexandra Stan s-ar afla in pragul divortului la doar 3 luni de la marele eveniment.

Artista si Emanuel Necatu si-au organizat nunta in secret, insa, evident, ca la doar cateva zile dupa, s-a aflat de eveniment!

Zvonurile cum ca cei doi ar fi divortat deja au fost sustinute si de faptul ca Alexandra a fost suprinsa ca nu mai poarta verigheta deloc ca a sters o parte din pozele pe care le avea pe insta alaturi de sotul ei, lucru care a inceput sa dea de gandit.

Vazand toate acestea, Alexandra Stan a hotarat sa clarifice totul si sa precizeze ca nu trebuie sa dea explicatii nimanui, atunci cand vine vorba de momentele in care decide sau nu sa poarte verigheta.

De asemenea, sotului cantaretei nu-I mai place sa fie in atentia presei, iar ea isi doreste sa se bucure de vacante si sa nu mai fie deranjata!

„E absurd sa dau explicatii presei de fiecare data cand imi dau jos sau pun la loc verigheta. Chiar imi doresc sa pastrez cat mai intima relatia noastra, iar despre Emanuel sa nu se mai vorbeasca in presa, mai ales ca nu ii place. Eu sunt acum intr-o vacanta in Turcia cu sora mea si as vrea sa ma bucur de ea in continuare”, a declarat Alexandra Stan pentru viva.ro.

Partenerii Nostri