Vedete

Alexandra Stan: "Inca merg la terapie"

Articol scris de UTV Data publicării:

Voi cum stati cu self-care-ul? All good in the hood?! :)

Alexandra Stan pare ca sta bine si e din ce in ce mai preocupata de a ajunge cea mai buna la versiune a ei. 

Artista a vorbit despre faptul ca face terapie pentru ea, dar si pentru cei din jur. Nu, nu s-a intamplat nimic rau in viata ei, insa declara ca terapia o ajuta sa treaca peste unele drame.

„Terapie, da, fac. Nu pot sa spun ca mai am temeri si anxietati, chiar nu mai am. Sunt mult mai relaxata, dar, din cand in cand, merg sa imi spun gandurile, pentru ca unele ganduri nu sunt neaparat bune si e bine sa imi dau seama de ce se ntampla asta”, a zis artista pentru revista VIVA.

Sigur v-a venit in minte intrebarea clasica: "de ce?", asa ca Alexandra a detaliat alegerea sa legata de mersul la terapeut.

„Traumele din copilarie bineinteles ca tot mai apar, mai dispar, uneori se vad mai mult in relatii, adica in relatia cu partenerul, alteori se vad mai mult in alt gen de relatii. Cateodata, oamenii sunt surprinsi ca niste traume mai vechi din copilarie, pe care credeau ca le-au vindecat, apar, poate, intr-o relatie de work, de exemplu, cu niste colegi. Felul in care te trateaza iti aduce aminte de liceu sau te duce cu gandul in generala, cand erai tratat intr-un anumit fel, sa zicem, dau un exemplu”, a continuat cantareata.

De asemenea, Alexandra ii indeamna pe toti cei care isi doresc sa faca acest pas, dar se tem.

„Cred ca e important sa facem tot timpul terapie. Eu fac terapie, mai ales ca am facut un pas mare si consider ca fiecare om e bine sa aiba acolo un moment pentru el, cand sa se descarce”, a incheiat cantareata.

Partenerii Nostri