dorian
Vedete

"Am gresit indiscutabil la varsta si experienta pe care o am. Imi pare nespus de rau" a declarat Dorian Popa

Articol scris de UTV Data publicării:

Dorian Popa si-a cerut scuze public tututor celor care il urmaresc, spunand ca este constient de greșeala pe care a facut-o.

„Vreau sa imi cer scuze tuturor celor care ma urmaresc, care isi incep dimineata cu vloggurile mele. Am gresit indiscutabil la varsta si experienta pe care o am. Imi pare nespus de rau. Prin ceea ce am facut am dat un exemplu negativ si prin ceea ce urmeaza va spun ca nu vreau sa ma scuz, ci doar sa relatez contextul in care s-a intamplat. Nu ma scuz, imi asum pe deplin consecintele actiunilor mele.

Recunosc, am consumat canabis, nu in ziua in care am fost oprit de politie, ci am consumat, lucru pe care, asa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru ca eram constient ca poti iesi pozitiv la aceasta substanta chiar și dupa cateva zile” ,  a spus Dorian Popa. Mai jos intreaga lui declaratie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dorian Popa spune ca mereu apeleaza la ajutorul soferului lui, Edi, cel care l-a insotit de fiecare data la evenimentele din tara, dar nu si atunci cand a fost prins drogat, mai ales ca se afla in apropiere de casa: "Procesul meu idiot de gandire a fost ca aveam o plecare din tara pentru filmari programata de mult la care nu voiam sa mă duc si stiti foarte bine ca il am ca sofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din tara si cand am avut problema cu genunchiul și tot așa(...) O greseala flagranta pe care mi-o asum. Desi eram lucid, incadrarea in lege era aceeasi”,  a mai adaugat Dorian.

Etichete: dorian popa

Partenerii Nostri