morodan
Vedete Foto: Inquam

Ana Morodan a fost condamnata la 1 an si 3 luni de inchisoare cu suspendare

Articol scris de UTV Data publicării:

Vlogerita Ana Morodan, cunoscuta in mediul online drept “Contesa Digitala”, a fost condamnata joi la 1 an si 3 luni de inchisoare cu suspendare si efectuarea a 60 de zile de munca in folosul comunitatii, dupa ce acum cateva luni a produs un accident auto.

Decizia Judecatoriei Sectorului 1 nu este definitiva, Ana Morodan a primit 10 luni pentru savarsirea infractiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice, 6 luni pentru conducere a unui vehicul fara permis de conducere si 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Morodan este obligata sa frecventeze si un program de reintegrare sociala si sa efectueze munca in folosul comunitatii pe o perioada de 60 de zile lucratoare, in cadrul Primariei Orasului Voluntari sau in cadrul societatii Green City Voluntari.

Cum a fost oprita in trafic Morodan in martie?

In jurul orei 16:00, Ana Morodan ar fi fost oprita regulamentar de catre agentii rutieri, iar conform politistilor, aceasta ar fi ignorat semnalele de oprire si si-ar fi continuat deplasarea. Intr-un final, a decis sa opreasca reusind sa loveasca doua masini parcate.

Femeia a refuzat legitimarea, sustinand ca nu are documentele asupra sa, mai mult decat atat, Ana Morodan a refuzat recoltarea probelor biologice, fapt ce a dus la retinerea permisului de conducereToata povestea pare scoasa dintr-un film de actiune marca Hollywood, dar asta nu este tot!

Ana Morodan a fost lasata sa plece dupa intocmirea documentelor, dar ce sa vezi, cateva ore mai tarziu a fost oprita din nou pe o strada din Sector 1, politistii constatand ca femeia figura cu permisul de conducere reținut.

Agentii au testat-o cu aparatul Alcooltest care a indicat o valoare de pana la 0,40 mg/l, iar dupa efectuarea testului antidrog s-a constatat si prezenta substantelor psihoactive in organismul femeii. 

Brigada Rutiera a decis retinerea Anei Morodan pentru 24 de ore si i-au deschis dosar pentru trei infractiuni: conducerea masinii cu permisul suspendat, consum de substante stupefiante interzise si refuzul recoltarii probelor biologice, urmand sa fie prezentata Parchetului in vederea luarii unei masuri preventive.

 

Etichete: ana morodan

Partenerii Nostri