Vedete Foto: Facebook / Ana Morodan

Ana Morodan, interviu in lacrimi dupa incident

Articol scris de UTV Data publicării:

Ajunsesem sa iau pastile si cand ieseam cu trei oameni in oras

In luna martie, Ana Morodan a petrecut 24 de ore in arest, dupa care a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile, dupa ce a fost prinsa la volan sub influenta unor substante interzise si a alcoolului, mai multe detalii aici. Dupa o luna de la incident, “Contesa digitala” a oferit un prim interviu televizat.

“Cand clachezi si esti persoana publica, ti-o iei public de la toata lumea. Nu cred ca sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substante, dar sunt o persoana publica care a facut asta. Cand esti persoana publica, iti asumi si gloria, iti asumi si caderea sau oprobiul public”, a spus Ana Morodan in interviul acordat pentru Antena Stars.

“Nu stiu cum am urcat la volan. Nu pot sa imi explic cum am urcat a doua oara la volan. Am luat niste calmante, alcool era foarte putin in sange. Cred ca a fost cu siguranta un moment al vietii mele de care nu sunt mandra, de care imi este rusine, evident, in care am trait, nefiind eu, pentru ca atunci cand iei medicamente care sa te calmeze dintr-o stare de depresie sau anxietate, in exces, ele pun control pe mintea ta. Pentru mine, privarea de libertate pentru 24 de ore a fost socul realizarii ca esti captiv in tine, practic in tot iadul pe care il creeaza mintea ta. Eu ajunsesem sa iau pastile si cand ieseam cu trei oameni in oras. E destul de greu si cred ca asta a socat multi oameni, ca un om care pare tot timpul foarte puternic, la un moment dat clacheaza si cand clachezi si esti persoana publica, ti-o iei public de la toata lumea”, a declarat in continuare Ana Morodan.

Etichete: ana morodan

Partenerii Nostri