Vedete Foto: Facebook / Andreea Balan

Andreea Balan si Jador au fost fotografiati de paparazzi din nou

Articol scris de UTV Data publicării:

Daca mai tineti bine minte, in urma cu cateva saptamani, Andreea Balan si Jador au fost filmati in timp ce pareau ca se saruta intr-o masina, articolul integral aici. La scurt timp dupa, cei doi au negat ca intre ei ar exista ceva mai mult decat o relatie de prietenie.

Se pare ca paparazzi de la Cancan i-au surprins din nou pe cei doi

Au fost fotografiati in timp ce ieseau de la un restaurant dar nu se tineau de mana, se comportau ca doi prieteni. De data aceasta rolurile s-au inversat, Jador a fost cel care a condus masina iar cantareata a stat pe locul din dreapta.

Andrea Balan sustine ca este singura

Vedeta a fost invitata la emisiunea lui Dan Capatos, “Xtra Night Show”, unde a pus toate cartile pe fata. Cand a fost intrebata daca ar avea o relatie cu Jador sau cu Catalin Cazacu, aceasta a raspuns clar:

Eu sunt singura, adica n-am mai afisat nicio relatie de aproape doi ani si nici nu am mai facut declaratii legate de viata mea personala, saptamana trecuta s-ar fi speculat ca sunt impreuna cu un coleg din trust, Catalin Cazacu. Acum se speculeaza ca sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. Eu si Jador suntem colegi si urmeaza sa lansam o piesa impreuna”.

Etichete: andreea balan , jador

Partenerii Nostri