Vedete Foto: Andrew Tate / Twitter

Andrew Tate luat peste picior dupa ce s-a pozat intr-o sauna "rece"

Articol scris de UTV Data publicării:

Controversatul influencer in varsta de 36 de ani este luat peste picior pe retelele de socializare dupa ce a postat o poza dintr-o sauna rece din Bucuresti.

Andrew Tate si fratele sau, Tristan Tate, au castigat un recurs impotriva detentei in inchisoare si au fost plasati in arest la domiciliu. Cei doi au fost retinuti initial in luna decembrie la Bucuresti, impreuna cu inca doua romance, pana in acest moment cei patru nu sunt acuzati oficial in dosar, acestia neaga acuzatiile, conform Independent.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fostul concurent al emsiunii 'Big Brother' a postat o poza pe Twitter iar comentariile nu au intarziat sa apara. Expertii in sauna l-au luat peste picior pe Tate, acestia au observat ca termometrul era setat pe 50 de grade Celsius, fapt care sugereaza ca sauna era rece.

Temperatura medie a saunei in UK este intre 80 si 100 de grade Celsius. Iar temperatura din Finlanda ajunge pana la 110C in sauna. Altii l-au batjocorit pe Tate pentru ca statea pe banca de jos a saunei, acestia i-au spus ca este "rezervata copiilor" iar temperatura este mai ridicata pe bancile de sus.

"Tate vezi ca stai intr-o sauna rece iar pe banca de jos stau copiii". O alta persoana a continuat "Sunt curios daca chestia stralucitoare de pe piele este transpiratie sau ulei pentru bebeusi."

Partenerii Nostri