Vedete

Andrew Tate se plange de gandacii din celula

Articol scris de UTV Data publicării:

Tot internetul vorbeste de mai bine de o luna despre arestarea lui Andrew Tate si a fratelui sau, Tristan Tate.

Acestia sunt arestati in Romania din luna decembrie,  autoritatile i-au permis lui Andrew sa comunice cu urmaritorii lui, acesta posteaza in fiecare zi pe Twitter iar astazi a trimis chiar un mail cu mai multe informatii despre modul in care este tratat.

“Incerc sa va tin la curent in fiecare zi cu tot ce mi se intampla. Ma simt torturat, sunt aruncat intr-o celula fara lumina, gandacii si paduchii imi sunt singurii prieteni seara. Autoritatile incearca sa imi distruga mentalitatea de fier prin nedreptati. Eu respect pe toata lumea din jurul meu si va multumesc ca imi sunteti alaturi in aceste momente grele. Nu voi ceda.”

Conform DIICOT, cei doi frati si inca doua tinere au constituit un grup infractional organizat, in scopul racolarii, cazarii si exploatarii unor femei. Iar pe data de 20.01, Tribunalul Bucuresti a admis cererea DIICOT de prelungire a mandatului pentru inca 30 de zile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri