WhatsApp Image 2024-01-17 at 15.41.47
Vedete Foto: Instagram/Antonia

Antonia, victima bullying-ului in adolescenta. Artista a povestit prin ce a trecut in cadrul unui podcast

Articol scris de UTV Data publicării:

Desi este considerata a fi una dintre cele mai frumoase femei de la noi, Antonia nu a scapat nici ea de fenomenul bullying-ului.

Artista a povestit in cadrul unui podcast, ca a fost tinta comentariilor agresive din partea colegilor ei in adolescenta, culmea pentru cum arata, deoarecere era inalta si nu atat de voluptoasa.

"Eram lunga, fara forme, cu nasucul mare. Ceva ciudat rau. Faceau misto de mine ca n-am forme, n-am sani", a dezvaluit Antonia in cadrul podcastului lui Horia Brenciu.
WhatsApp Image 2024-01-17 at 15.41.49 (1)

Antonia nu a scapat nici acum de bullying

Antonia a precizat ca in prezent stilul de viata sanatos este foarte important pentru ea si totodata secretul unui fizic de invidiat.
 
Din pacate insa cantareata nu a scapat nici acum de bullying, fiind de multe ori tinta unor gesturi total nepotrivite din partea unor persoane deranjate de succesul artistei.
 
„Incerc sa nu bag lumea in seama care vrea sa imi faca rau, multi au avut grija sa imi arate ca nu ma plac. Am fost în cluburi în care mi s-a aruncat cu gheață în cap, eu ca să nu fiu vulcanica, am lasat-o asa", a marturisit artista.

Etichete: antonia

Partenerii Nostri