Chanel Haute Couture 2012 S/S - Show
Vedete Foto: Getty Images/Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al creatorului de moda Karl Lagerfeld va fi scos la licitatie pe 26 martie, pretul de pornire este de 5,3 milioane de dolari

Articol scris de UTV Data publicării:

Apartamentul parizian al lui Karl Lagerfeld are trei camere cu o suprafata totala de 260 de metri patrati si este decorat in stil futuristic, continand un dressing de peste 50 de metri patrati, conform Agerpres.

Acest imobil va fi propus spre vanzare cu pretul de pornire de 5,3 milioane de dolari si va fi scos la licitatie pe 26 martie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Karl Lagerfeld, ale carui creatii si defilari spectaculoase pentru Chanel, Fendi si propria marca au avut un impact profund asupra industriei modei, barbatul a locuit in acest apartament timp de aproximativ zece ani pana la moartea sa (februarie 2019), a declarat Thomas Jousselin, un notar asociat cu biroul Althemis.

Imobilul este situat in centrul Parisului istoric, intr-o cladire din secolul al XVII-lea de pe Quai Voltaire, cu vedere spre Sena si spre Muzeul Luvru. Apartamentul a fost complet renovat de creatorul de moda german “intr-un stil futuristic, cu podele din beton si panouri din sticla sablata”, a spus el.

Vanzarea, ce va fi organizata dupa mai multe licitatii de bunuri care i-au apartinut creatorului de moda in 2021 şi 2022, va avea loc la Camera de Comert si Industrie din Paris, precum si online si prin telefon. Dreptul de acces este conditionat de un depozit de 1,06 milioane de euro, a precizat aceeasi sursa.

Aceasta metoda de vanzare prin licitatie in fata camerei notarilor a fost decisa de administratorul monegasc insarcinat cu succesiunea designerului, care l-a desemnat el insusi pe unul dintre omologii sai francezi sa se ocupe de organizarea vanzarii, potrivit lui Thomas Jousselin.

Thomas Jousselin a refuzat sa ofere detalii despre averea lui Karl Lagerfeld, dar a precizat ca "nu exista nimic conflictual in legatura cu aceasta vanzare.

Partenerii Nostri