bad bunny
Vedete

Bad Bunny este cel mai ascultat artist de pe Spotify!

Articol scris de UTV Data publicării:

Bad Bunny este cel mai ascultat artisti de pe Spotify din 2021. Sincer,

Star-ul in varsta de 27 de ani a invins o multime de artisti de renume, printre care :Taylor Swift, BTS si Drake si a reusit sa stranga 9 miliarde de stream-uri anul acesta.

Cat despre ce ne pregateste in 2022, Bad Bunny spune: “Sper ca 2022 va fi grozav- da, va fi!”

Locul 2 a fost ocupat de Taylor Swift, iar trupa BTS s-a clasat pe locul al treilea. Top 5-ul a fost completat de Drake care a ocupat locul 4 si de Justin Bieber care s-a clasat pe locul 5.

Pe de alta parte, piesa “Drivers License” a Oliviei Rodrigoa fost desemnata drept cea mai ascultata melodie a anului, clasandu-se inainte lui Lil Nas X- Montero (Call me by your name) si a piesei “Stay” a lui The Kid LAOY.

Cu siguranta anul 2021 a fost un an excelent pentru Olivia Rodrigo, piesa acesteia “Good 4 u” a fost a 4-a cea mai difuzata melodie a anului, ba chiar a reusit sa intreaca “Levitating” piesa lui Dua Lipa.

De asemenea, albumul “Sour” al Oliviei se afla in fruntea listei celor mai difuzate albume de pe platforma. Locul al doilea pe lista celor mai difuzate albume apartine lui Dua Lipa cu albumul “Future Nostalgia”, iar pe locul 3 este “Justice”, albumul lui Justin Bieber, fiind urmat de Ed Sheeran cu albumul “=” si de “Planet Her” al lui Doja Cat.

Spotify a anuntat, de asemenea, cei mai populari artisti din Marea Britanie, Drake detinand primul loc in fata lui Taylor Swift, Ed Sheeran, Justin Bieber si Juice WRLD.

Partenerii Nostri