Jnc9NjU4Jmhhc2g9Mzk4NzA3MDk2YWIwNjdiNjRlMTE0Zjg0NDc0OTg3NGE=.thumb
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Bianca Censori si Kanye West

Bianca Censori a iesit la cina alaturi de Kanye West doar in sutien

Articol scris de UTV Data publicării:

Aparitia golasa pe strazile din LA alaturi de Kanye completeaza seria tinutelor indraznete purtate de Bianca. 

Sotia controversatului rapper Kanye West a purtat un dres alb transparent din dantela, iar in partea de sus un sutien negru, tinuta fiind accesorizata cu o geanta plic cu care reusea sa se mai acopere un pic.

Arhitecta in varsta de 29 de ani a iesit si saptamana trecuta pe strada intr-o salopeta transparenta de culoare crem, cu maneci lungi si pantaloni foarte scurti care s-au mulat perfect pe trup punandu-i in evidenta atat bustul cat si posteriorul, articolul integral aici. 

Desi sunt voci care il acuza pe Kanye ca-si manipuleaza sotia sa poarte aceste tinute, Bianca pare foarte asumata atunci cand defileaza aproape goala.

Tinutele Biancai Censori au fost analizate de Mark Borkowki

Mark Borkowki, unul dintre cei mai respectati oameni de PR din Marea Britanie, si-a spus parerea avizata pentru Daily Mail. El crede ca rapperul o foloseste pe Bianca pentru a copia strategia de publicitate a fostei sotii, Kim Kardashian.

“Kanye intelege foarte bine cum functioneaza controversa si incearca sa ‘rupa’ internetul. Cred ca multi oameni incep sa se simta inconfortabil, in ciuda a tot ceea ce spune el, despre faptul ca poate face ce vrea cu partenera lui. Este o linie foarte fina intre cei care cred ca ea este controlata de el si cei care spun ca Bianca este complice si este dedicata acestui ‘circ’. Chiar este un spectacol ciudat in care toata lumea este implicata, iar unii chiar se bucura de aceste poze explicite. Daca in viitor va aparea o ruptura intre ei, cred ca ne vom uita inapoi la aceste iamgini cu alti ochi si ne vom da seama ca a ea a fost exploatata”, a spus Mark Borkowki.

Partenerii Nostri