*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori arrives at restaurant in risqué beige bodysuit
Vedete Foto:Profimedia Images/Bianca Censori pe strazile din Paris

Bianca Censori a intors toate privirile la Paris Fashion Week. Sotia lui Kanye West nu a renuntat la tinutele indecente

Articol scris de UTV Data publicării:

Bianca Censori, in varsta de 29 de ani, a atras privirile tuturor in timp ce se indrepta spre un restaurant din Paris acoperita de doua benzi de tip bandaj.

Tanara arhitecta, cunoscuta pentru aparitiile sale indraznete, a renuntat la parul ei natural si suvitele vopsite blond platinat si s-a afisat cu parul dezordonat, de culoare roz, intr-o coafura de tip wet look.

Bianca Censori avea pe ea o pereche de pantaloni scurti bej cu talie joasa care ii ajungeau pana sub genunchi. Ea si-a completat look-ul minimalist cu un set de pantofi cu toc bej.

Tinutele Biancai Censori au fost analizate de Mark Borkowki

Mark Borkowki, unul dintre cei mai respectati oameni de PR din Marea Britanie, si-a spus parerea avizata pentru Daily Mail. El crede ca rapperul o foloseste pe Bianca pentru a copia strategia de publicitate a fostei sotii, Kim Kardashian.

“Kanye intelege foarte bine cum functioneaza controversa si incearca sa ‘rupa’ internetul. Cred ca multi oameni incep sa se simta inconfortabil, in ciuda a tot ceea ce spune el, despre faptul ca poate face ce vrea cu partenera lui. Este o linie foarte fina intre cei care cred ca ea este controlata de el si cei care spun ca Bianca este complice si este dedicata acestui ‘circ’. Chiar este un spectacol ciudat in care toata lumea este implicata, iar unii chiar se bucura de aceste poze explicite. Daca in viitor va aparea o ruptura intre ei, cred ca ne vom uita inapoi la aceste iamgini cu alti ochi si ne vom da seama ca a ea a fost exploatata”, a spus Mark Borkowki.

Partenerii Nostri