*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori wears a  see-through dress while on dinner date with Kanye
Vedete Foto:Profimedia Images/Bianca Censori si Kanye West in Los Angeles

Bianca Censori a lasat totul la vedere. Sotia lui Kanye West a iesit pe strazile din Los Angeles fara lenjerie intima

Articol scris de UTV Data publicării:

Bianca Censori loveste din nou! Arhitecta a iesit la o cina romantica alaturi de Kanye West duminica seara in Los Angeles iar paparazzilor nu le-a venit sa creada cum a iesit imbracata tanara.

profimedia-0863345778

In timp ce rapperul era imbracat din cap pana in picioare in negru, iubita lui in varsta de 29 de ani a lasat totul la vedere. Bianca a ales sa poarte o rochie complet transparenta iar lenjeria intima a lipsit cu desarvarsire.

Bianca a fost criticata in trecut pentru ca a ales sa nu poarte lenjerie intima in public, in Franta, unde ar fi putut sa infunde puscaria si o amenda usturatoare de peste 16.000 de dolari pentru expunere indecenta.

Tinutele Biancai Censori au fost analizate de Mark Borkowki

Mark Borkowki, unul dintre cei mai respectati oameni de PR din Marea Britanie, si-a spus parerea avizata pentru Daily Mail. El crede ca rapperul o foloseste pe Bianca pentru a copia strategia de publicitate a fostei sotii, Kim Kardashian.

“Kanye intelege foarte bine cum functioneaza controversa si incearca sa ‘rupa’ internetul. Cred ca multi oameni incep sa se simta inconfortabil, in ciuda a tot ceea ce spune el, despre faptul ca poate face ce vrea cu partenera lui. Este o linie foarte fina intre cei care cred ca ea este controlata de el si cei care spun ca Bianca este complice si este dedicata acestui ‘circ’. Chiar este un spectacol ciudat in care toata lumea este implicata, iar unii chiar se bucura de aceste poze explicite. Daca in viitor va aparea o ruptura intre ei, cred ca ne vom uita inapoi la aceste iamgini cu alti ochi si ne vom da seama ca a ea a fost exploatata”, a spus Mark Borkowki.

Partenerii Nostri