Vedete

Cardi B a dezvaluit care a fost primul cuvant pronuntat de fiul ei!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cardi B a dezvaluit ca fiul ei de patru luni a spus deja primele cuvinte.

Cel de-al doilea copil al artistei cu sotul sau, Offset, a venit pe lume in luna septembrie, iar acum deja spune cuvinte prescum "Da" si "Buna Ziua". Se pare ca pentru "mama" si "tata", rapperita si Offset trebuie sa mai astepte putin:))!

Cardi s-a laudat cu realizarile fiului sau intr-o serie de clipuri de pe InstaStories, in care artista spunea: "Nu exagerez, acest bebelus vorbeste.", a spus ea telespectatorilor. „Ieri, am spus: „O iubesti pe mama? Da?” Apoi l-am intrebat din nou: „O iubesti pe mama?” Si el a raspuns: „Da!”, a continuat artista.

Insistand ca bebelusul nu a raspuns pe limba lui, ci ca un "om mare" si pe limbajul iubirii, Cardi a continuat sa povesteasca cum acesta a spus "buna ziua" in timp ce canta odata cu copiii de pe canalul de Youtube "Cocomelon".

Insistand ca nu a raspuns in conversatii cu bebelusii, ci cu o afirmare completa a iubirii, Cardi a continuat sa sustina ca a spus un „buna ziua” potrivit in timp ce canta pe canalul YouTube pentru copii Cocomelon.

"Nu stiu daca este ca si chestia cu pandemia. Nu stiu daca acest lucru este normal", a adaugat Cardi. "Asta e este o nebunie. Am nevoie de o camera in camera lui 24/7."

Cantareata de 29 de ani a parut apoi sa vorbeasca direct cu copilul ei, spunand: „Vorbesti si tocmai ai implinit patru luni astazi. Vorbesti pe bune!”.

Cardi si Offset nu au dezvaluit public numele fiului lor. De asemenea, cei doi mai au impreuna o fetita de trei ani, Kulture.

Etichete: cardi b , offset

Partenerii Nostri