Vedete

Cardi B a oficializat relatia dintre doua femei!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cardi B e intr-o continua schimbare si pe plan personal, nu doar in relatia de cuplu. :))

Artista a inceput o serie pe Facebook, numita “Cardi Tries”, serie prin care rapperita isi da tot felul de challenge-uri si incearca lucruri noi.

Well, nu exagerez cand spun diferite, pentru ca cea mai recenta provocare a fost aceea de a organiza o nunta. Da, da, ai citit bine si asta nu e tot! Cardi a planuit nunta in detaliu si cand zic asta, ma refer la faptul ca a ales, inclusiv, rochia de mireasa.

Sigur va intrebati cine s-a bucurat de asemenea surpriza, dar d-aia sunt eu aici, sa va spun :D. Nunta-surpriza a fost organizata pentru un cuplu format din doua femei.

Si pentru ca artista e plina de suprize.. tot ea a fost cea care a oficializat nunta, pentru da…are licenta pentru a face asta! WOW, Cardi is full of surprises, isn’t she?

Shannon si Bradi sunt cele doua norocoase care s-au bucurat de o nunta memorabilia, mai ales ca Shannon este o super fana de a aristei, ceea ce a facut-o sa fie in extaz.

“Poate va intrebati de ce sunt aici. Voi casatori aceste doua femei superbe.”, a spus rapperita.

Evenimentul a avut parte si de un moment extrem de emotionant starnit dintr-o marturisire sincera a lui Bradi:

 “Mama mea nu este aici azi. Ea nu este de acord cu stilul meu de viata. Mi-a trimis un mesaj cu urari de bine, insa mereu iti doresti acele momente in care sa faci asta alaturi de mama ta”, a spus femeia.”

Etichete: cardi b , andra brebu , wedding

Partenerii Nostri