Vedete

Cardi B dezvaluie ca a avut ganduri suicidale: ''M-am simtit invinsa si deprimata''

Articol scris de UTV Data publicării:
Cardi B a marturisit ca a avut extrem de multe ganduri sucidale in trecut din cauza unui unei youtuberite celebre.
 
Mai exact, Cardi B, pe numele real Belcalis Almanzar, a inaintat un proces impotriva unei youtuberite celebre din SUA pe nume Latasha Kebe, in 2019, sustinand ca a defaimat-o in repetate randuri, in zeci de videoclipuri postate pe contul ei de YouTube. Practic, printre multe alte acuzatii grave, Kebe sustinea ca rapperita a fost o prostituata si a avut o boala cu transmitere sexuala.
 
Ei bine, in ziua procesului din Atlanta, Georgia, Cardi a marturisit ca zvonurile raspandite de Latasha Kebe, cunoscuta sub numele de Tasha K, i-au afectat grav sanatatea mintala.
 
''Am avut extrem de multe ganduri suicidale (...) Am simtit ca doar un demon ar putea face porcaria asta”, a spus Cardi. De asemenea, artista a adaugat ca se simtea „neputincioasa” in fata acelor afirmatii, deoarece Kebe avea aproape un milion de abonati la canalul sau de stiri mondene.
 
„M-am simtit invinsa si deprimata si nici nu am mai vrut sa ma culc cu sotul meu (Offset)”, a spus ea in instanta, potrivit TMZ, adaugand ca a simtit ca „nu-mi merit copilul”.
 
Ei bine, intre timp, se pare ca Kebe a marturisit, la inceputul saptamanii, in instanta, ca a imprastiat minciuni despre Cardi B pentru a castiga niste bani pentru afacerea ei. Cu toate acestea, cazul nu e incheiat, urmand a se continua totul saptamana viitoare. 
 
 
Etichete: utv , unews , cardi b

Partenerii Nostri