Vedete

Cardi B si Offset sunt din nou impreuna!

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca lucrurile dintre Cardi B si Offset s-au rezolvat.

Rapperita i-a multumit public sotului ei pentru vacanta pe care au avut-o de Valentine's Day, deoarece aceasta i-a amintit ca e important sa te relaxezi si sa traiesti putin mai mult.

Offest le-a surprins pe Cardi si pe fetita lor, Kulture cu o vacanta de un weekend pe malul marii si cu niste cadouri pe masura, tradafiri, un ursulet de plus imens si baloane in forma de inima. De asemenea, rapperita a adaugat un ceas Patek Philippe la cutia sa cu bijuterii. That's soo cuteeeee!

"Multumesc, baby. Ai facut acest weekend extrem de special pentru mine. Te iubesc pentru totdeaua!"-a spus cantareata.

Mai tarziu, Cardi a mai scris un mesaj emotionant in care isi exprima recunostinta pentru dragostea si sustinerea lui, acesta facand-o sa realizeze ce important este sa te relaxezi si sa te bucuri de succes acum si mereu.

"Multumesc pentru calatoria asta extraordinara. Ai dreptate, cateodata ar trebui sa incetinesc lucrurile si sa traiesc putin mai mult. Am o gandire asa de newyorkeza, mereu ma gandesc doar la munca si la bani, dar cand te gandesti doar la asta, mintea poate fi foarte afectata. Sa fii artist inseamna mai mult decat muzica si vieoclipuri, inseamna business. Multumesc ca m-ai adus pe drumul bun, ca sa n-o iau razna din nou. Te iubesc!"- a fost mesajul lui Cardi.

Offset a facut tot ce a putut pentru a-si recuceri sotia, de la despartirea lor de anul trecut, atunci cand artista a ales sa divorteze.

Well, cei doi s-au impacat, iar Cardi si-a retras cerereade divort.

Happy for you, guys!<3

Partenerii Nostri