catalin-bordea-poza-in-paris
Vedete Foto: Instagram/Catalin Bordea

Catalin Bordea: "cand ma voi recasatori voi avea cavaler de onoare, doar fete"

Articol scris de UTV Data publicării:

Catalin Bordea a luat o decizie radicala legata de viitorul sau, indragitul comediant e gata sa depaseasca un moment greu din viata lui, dupa ce fosta sotie si cavalerul sau de onoare, Spike l-au tradat si au inceput o relatie in secret.

Catalin Bordea a povestit ca a avut nevoie de terapie pentru a putea trece peste momentul de tradare din partea apropiatior sai. Ca sa fie sigur ca aceasta situatie nu se va mai repete pe viitor, Catalin a luat o decizie soc:

“Sa ii bata inima, sa tina cu casa. Sa nu ii placa niciun prieten de al meu. Sa nu ii placa de nimeni. Calitati... a, sa fie independenta, sa ne uitam unul la altul si sa zicem ce tari suntem, sa aiba planuri in viata. Cand ma voi recasatori, voi avea cavaler de onoare, doar fete”, a marturisit Catalin Bordea in cadrul unei emisiuni tv.

Catalin Bordea, escapada la Paris in doi

 Nu stim cat de aproape  e Catalin sa faca acest pas, stim insa ca recent a fost plecat la Paris, de unde a postat poze facute de o domnisoara care se reflecta in ochelarii lui de soare.

Vrajit de peisajele Parisului, Catalin Bordea a imortalizat cateva momente din escapada sa si a distribuit fotografiile in mediul online. Insa, un mic detaliu i-a scapat... sau poate ca a vrut sa faca pe cineva in mod special geloasa.

Catalina Bordea a plecat in Paris cu o alta femeie

Dupa despartirea de Livia, Catalin Bordea si-a facut un tatuaj

Pentru a-si aminti mereu ca toate lucrurile in viata trec si nimeni nu este pentru totdeauna, Catalin Bordea si-a facut un tatuaj care sa-i reaminteasca de perioada grea prin care a trecut, dupa despartirea de Livia. El si-a tatuat cuvantul "temporary", care inseamna "temporar". Urmaritorii lui l-au felicitat pentru ca vrea sa lase trecutul dureror in spate.

Etichete: catalin bordea

Partenerii Nostri