Vedete

Cele mai cunoscute pasiuni ale vedetelor (P)

Articol scris de UTV Data publicării:

Multe vedete au hobby-uri interesante. Este cazul unor nume ca Johnny Depp, Will Smith, Brad Pitt ori Cameron Diaz, care au surprins multă lume prin pasiunile pe care le au. Așadar, te invităm să descoperi câteva pasiuni interesante pe care celebritățile le au.

Spre exemplu, Cameron Diaz, una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, a mărturisit într-un interviu că este foarte pasionată de sport. Îi plac cele care îi generează un plus de adrenalină, cum ar fi snowboarding și rafting. Ea a afirmat că îi plac senzațiile tari.

Un cântăreț și actor pasionat de sport este și Justin Timberlake. Americanul iubește golful, dar joacă și baschet. În schimb, el este și un gamer înrăit și are momente în care se joacă ore în șir pe consolă alături de prieteni, preferând mediul online.

Actrița Jennifer Aniston este pasionată de hiking și adoră să facă drumeții în natură. Ea vrea să campeze și să se deconecteze de fiecare dată când are ocazia. În ce o privește pe cântăreață Madonna, aceasta este foarte pasionată de yoga și de scris. Ea a mărturisit într-un interviu că petrece foarte mult timp cântând.

Pentru multe celebrități, jocul de blackjack reprezintă o mare pasiune. Printre cei mai cunoscuți cântăreți care se joacă blackjack se regăsesc P Diddy, Harry Styles, 50 Cent, Jay-Z și Adam Levine. Iar această pasiune au avut-o în trecut și Frank Sinatra și Dean Martin. Pasiunea acestor oameni pentru blackjack nu este întâmplătoare, acesta fiind considerat unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din lume. Are milioane de jucători pasionați în toată lumea, inclusiv în România, unde distracția este la cote înalte în mediul online. Spre exemplu, pe NetBet, utilizatorii pot încercă jocul de blackjack în 18 variante, de la diverși dezvoltatori, alături de mesele live.

Brad Pitt este pasionat de sculptură

Brad Pitt s-a remarcat în ultimii ani prin faptul că a avut o inclinație tot mai mare către cultură. Iar unul dintre hobby-urile sale a devenit sculptura. El a avut chiar și o expoziție în acest sens și are relații de prietenie cu mai mulți artiști cunoscuți din domeniu.

În schimb, actorul Johnny Depp are un hobby mai puțin întâlnit, chiar ieșit din comun. El este pasionat de păpuși și are o colecție impresionantă. Nu doar că le colecționează, dar îi place și să se joace cu ele. În colecția sa se află inclusiv păpuși exclusiviste Barbie.

Will Smith și Tom Cruise se joacă scrimă

Iar Will Smith se remarcă și el printr-un hobby mai puțin întâlnit. Este vorba despre scrimă, motiv pentru care pasiunea pentru acest sport l-a determinat să-și facă propria sală de scrimă în locuință. Are și parteneri pe măsură, actorul Tom Cruise și fostul fotbalist David Beckham.

În ceea ce îl privește pe Tom Cruise, acesta adoră să zboare cu avioane de mici dimensiuni. Și el are în propria locuință o sală specială pentru scrimă și se crede că îi învinge adesea pe Will Smith și David Beckham. În plus, îi place mult să gătească.

Roger Federer, unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie, iubește cricketul și jocul de ping-pong, activități la care este, de asemenea, foarte bun.

În ceea ce o privește pe cântăreața Celine Dion, ea este pasionată de golf, sport la care preferă să se uite, dar și să îl practice. În plus, înoată în fiecare zi, acest sport face parte din activitatea sa zilnică. Celine Dion a mai spus că iubește să colecționeze pantofi.

Etichete: vedete , pasiuni

Partenerii Nostri