Vedete

Celebrul designer Virgil Abloh a murit de cancer la varsta de 41 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:
Veste trista in lumea modei! :( Virgil Abloh, creatorul colectiilor pentru barbati Louis Vuitton și fondatorul Off-White, a murit de cancer, la varsta de 41 de ani, a declarat duminică conglomeratul francez de modă LVMH. ”LVMH, Louis Vuitton și Off White sunt devastate sa anunțe decesul lui Virgil Abloh”.
 
Abloh, nu numai ca a fost unul dintre cei mai apreciați designer de modă si a fondat celebrul brand de streetwear Off-White, dar s-a facut remarcat si in lumea muzicii ca si DJ si ca director de creație al multor proiecte celebre semnate de nume celebre precum Drake, Kanye West, A$AP Rocky, Rihanna si lista continua.
 
Da, ati auzit bine, Abloh a fost si DJ. A pus muzică in întreaga lume. Mai mult, Abloh a lucrat ca director de creație pentru agenția de design a lui Kanye West, pentru albumul Donda și a proiectat si unele dintre copertele albumelor lui Ye. 
 
De asemenea, la sfârșitul anului 2013, ASAP Rocky a lansat videoclipul piesei „Fashion Killa” care a fost co-produs de Rocky și Abloh. Știai asta?
 
Mai departe...inca un lucru interesant despre Virgil este ca își propunea întotdeauna să includă muzica în prezentările sale de modă. Pe lângă noile single-uri de la artiști importanți, Abloh a produs și coloane sonore pentru spectacolele sale pe care le lansa pe SoundCloud sub numele Paris, IL, in 2016.
 
Da, stiu ca o sa-i dati un check pe Soundcloud acum... si eu am facut la fel. 
 
Mai mult, Abloh a accentuat importanta creatiei lui prin a umple sala la spectacolele sale cu nume celebre precum precum Migos, Travis Scott, Rihanna, ASAP Rocky, Kanye West, Pop Smoke și mulți alții.
 
Abloh, fiul imigranților din Ghana, s-a născut în 1980 în Rockford, Illinois. A obținut o diplomă în inginerie civilă de la Universitatea din Wisconsin-Madison și a absolvit un master în arhitectură la Institutul de Tehnologie din Illinois.
 
„Traiectoria mea de carieră a început în design într-un sens mai tradițional multidisciplinar, în arhitectură și inginerie înainte ca eu să-mi incep cariera în modă”, a spus el pentru CNN intr-un interviu din 2020.
 
„Îmi privesc munca ca fiind metaforică – ce poate exista în diferite discipline de design, cum poți forma un nou limbaj de design și cum poți implica un public mai tânăr, prin intermediul pictogramelor, folosind câteva tehnici și investigații diferite.”, a declarat Abloh.
 
R.I.P Virgil Abloh! :( 
Etichete: utv , unews , virgil abloh

Partenerii Nostri