RELEASE DATE: June 25, 2024. TITLE: I AM: Celine Dion. STUDIO: Amazon MGM Studios. DIRECTOR: Irene Taylor. PLOT: This is a journey inside Celine Dion's life as she reveals her battle with Stiff Person Syndrome.. STARRING: CELINE DION. (Credit Image: © Ama
Vedete Foto:Profimedia Images/Secvente din Trailerul "I Am: Celine Dion"

Celine Dion este hotarata sa revina pe scena. "Ma voi intoarce pe scena, chiar daca va trebui sa ma tarasc"

Articol scris de UTV Data publicării:

Celine Dion este hotarata sa revina pe scena in pofida bolii neurologice rare de care sufera si a spus ca va face acest lucru chiar daca va trebui "sa se tarasca", a declarat artista canadiana intr-un nou interviu care a fost difuzat marti seara, conform Agerpres.

Intr-un fragment din acel interviu, acordat pentru postul de televiziune american NBC, Celine Dion a evocat inca o data suferintele sale cauzate de sindromul persoanei rigide - care provoaca rigiditate musculara la nivelul trunchiului, bratelor si picioarelor si poate declansa spasme severe.

Citeste si "Ce a spus Celine Dion despre momentul in care fost ignorata de Taylor Swift la inmanarea premiului Grammy pentru cel mai bun album al anului"

I Am: Celine Dion (2024)

"Ma voi intoarce pe scena, chiar daca va trebui sa ma tarasc. Chiar daca va trebui sa vorbesc cu mainile, o voi face. O voi face", a declarat cantareata in varsta de 56 de ani.

"O fac pentru ca vreau si pentru ca imi lipseste" si "nu doar pentru ca trebuie sau pentru ca am nevoie", a adaugat artista premiata cu Grammy, interpreta unor piese de mare succes, precum "My Heart Will Go On".

Documentarul "I Am: Celine Dion" va fi lansat pe 25 iunie

Cantareata a dezvaluit pentru prima data in decembrie 2022 ca a fost diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, o maladie autoimuna.

Nu exista un tratament care sa vindece aceasta afectiune, care este progresiva, dar tratamentul poate ajuta la tinerea sub control a simptomelor. Potrivit Institutului National de Sanatate din Statele Unite, aceasta boala afecteaza de doua ori mai multe femei decat barbati.

Citeste si "Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala de care sufera: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare”

"Este ca si cum cineva te sugruma", a dezvaluit artista, subliniind ca durerea ii poate strabate tot corpul si ca spasmele i-au fracturat uneori coastele.

Vedeta internationala a fost nevoita sa anuleze o serie de spectacole planificate pentru 2023 si 2024, spunand ca nu era suficient de puternica pentru a pleca in turneu. Ea a avut o aparitie surpriza la inceputul acestui an la gala premiilor Grammy, unde i-a inmanat cantaretei Taylor Swift premiul pentru albumul anului.

Celine Dion, originara din Quebec, a vandut peste 250 de milioane de albume in cariera sa intinsa pe mai multe decenii. Ultimul ei turneu mondial, "Courage World Tour", a fost intrerupt de pandemia de COVID-19.

Citeste si "Celine Dion a fost in pericol de moarte din cauza bolii autoimune de care sufera"

Les images du documentaire sur Céline Dion intitulé "I Am: Celine Dion"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: celine dion

Partenerii Nostri