Chris Brown In Concert - Los Angeles, CA
Vedete LOS ANGELES, CALIFORNIA - OCTOBER 11: Chris Brown performs at Staples Center on October 11, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)

Chris Brown este tatic pentru a doua oara! De aceasta data se lauda cu un baietel!

Articol scris de UTV Data publicării:

Chris Brown este in culmea fericirii! Rapperul a devenit tatic pentru a doua oara, de aceasta data fiind tatal unui baietel. Desi el si mama copilului, Ammika Harris, nu mai formeaza, in prezent, un cuplu, rapperul a fost prezent la nasterea fiului sau.

Mai mult decat atat, desi nici el, nici Ammika nu au facut o declaratie oficiala in legatura cu venirea pe lume a fiului lor, acestia le-au dat indicii fanilor prin intermediul postarilor facute de acestia pe Instagram. Mai exact, Ammika a postat un Insta Story cu textul  "M-am indragostit atunci cand te-am vazut pentru prima oara "

Pe cand Chris a postat o poza din profil in care parea ca se uita catre cineva, cu descrierea 20.11.2019. De asemenea, artistul a mai postat o poza cu el in care apare purtand un hoodie pe care scria BORN. 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Asadar, Chris Brown se poate considera un tatic norocos, laudandu-se cu fiica sa Royalty, in varsta de 5 ani, a carei mama este modelul Nia Guzman, dar si cu nou-nascutul baietel, al carui nume nu-l stim inca, dar cu siguranta vom afla in curand.


Congrats, Chris!

Etichete: chris brown

Partenerii Nostri