Christina Aguilera's Daughter Summer Rain's Second Birthday Party
Vedete

Christina Aquilera a vorbit despre relatia sa cu Matthew Rutler!

Articol scris de UTV Data publicării:

Christina Aguilera si-a deschis inima in fata publicului si a vorbit despre sentimentele sale pentru logodnicul, Matthew Rutler, cu ocazia zilei de nastere a acestuia.

Artista a oferit oamenilor imagini din viata lor, intr-o postare pe instagram, care includea si un video cu cele mai romantice momente petrecute de cei doi, iar pe fundal, video avea piesa "Simply The Best de la Schitt's Creek.

"Esti cel mai bun! La multi ani...Ma impresionezi mereu cu devotamentul tau, cu felul in care te imparti intre familie si job, esti un om muncitor, un tata si un partener incredibil"- a fost urarea artistei pentru logodnicul sau.

Cantareata este mama lui Max, in varsta de 13 ani, copil pe care-l are in urma casatorie cu Jordan Bratman si a lui Summer, care are 5 ani si este fiica lui Matthew.

Aguilera a continua sa-si exprime admiratia pentru Matthew si in ceea ce priveste business-ul sau, nu doar partea de parenting.

Mathhew este investitor si vice presedinte al platformei MasterClass, compania care ofera lectii online de la oamenii de succes precum Gordon Ramsay, Alicia Keys, Shonda Rhimes, Spike Lee, Natalie Portman, Jodie Foster si multi altii.

"Imi amintesc de vremea cand MasterClass era doar o mica idee nascuta in curtea noastra din spate. Acum stiind si vazut din primul rand cat de mult ai ajutat ca platforma asta sa aiba succes, nu sunt suprinsa, pentru ca sunt martora magiei pe care o faci zilnic, pe toate planurile." - a mai adaugat Christina. Postarea s-a terminat cu un video care-i suprinde pe artista si pe cei doi copii ai sai. Cantareata striga: "La multi ani, TE IUBIM, Matt!", iar cei doi copii uda, entuziasmati, gazonul din curtea casei.

Partenerii Nostri