Site Cover (28)
Vedete „Nu cred ca putem sa facem ceva de dragul fetitei". Sursa Foto:Instagram

CRBL face noi declaratii dupa ce a fost surprins la un festival impreuna cu domnisoara de 23 de ani despre care se zvoneste ca ii este iubita. „Traiesc de pe o zi pe alta si ma bucur de tot.”

Articol scris de UTV Data publicării:

Vestea ca CRBL ar avea o iubita mai tanara cu 23 de ani decat el a starnit controverse in mediu online. Artistul a aparut prima oara in compania Olgai Gutanu acum cateva luni, cand a fost surprins iesind impreuna din apartamentul artistului din Pantelimon.

Se pare ca artistul a fost din nou fotografiat in prezenta domnisoarei dar de data aceasta la un festival de muzica care a avut loc pe malul marii.

Citeste si "Cine este noua iubita a lui CRBL?"

Intr-un interviu acordat revistei Ciao, CRBL a spus ca el este “liber de contract” si se bucura de acest lucru.

"Sunt liber de contract, evident, dar nu stim ce ne ofera ziua de maine. Eu de unde sa stiu? Eu doar traiesc intens in fiecare zi si ma bucur de tot ce traiesc. (...)

Acum chiar traiesc de pe o zi pe alta si ma bucur de tot ce mi se intampla. Daca se intampla de bine, cat o dura binele, sa-i fie de bine. Daca se intampla mai trist, asta este, mai dam o data cu capul in zid si mai plangem de doua ori! Viata merge inainte oricum!”, a spus el pentru sursa citata mai sus.

Artistul a povestit ca lucrurile in casnicia lui nu mai functionau de ceva timp

Nu a trebuit sa trec peste niciun fel de hop, pentru ca voi, toti oamenii, nu intelegeti. Voi credeti ca din momentul in care noi am anuntat, voi credeti ca atunci s-a rupt totul si atunci s-a intamplat un soc. A fost soc pentru voi, nu a fost un soc pentru noi! (...) Nu neaparat se produsese. S-a stins flacara asa usor, usor si atunci pentru noi a fost cumva un pas normal sa mergem in directia asta”, a mai zis artistul, care exclude sa mearga intr-o vacanta cu fiica si fosta sotie vara asta.

„Nu cred ca putem sa facem ceva de dragul fetitei. Tocmai de asta am si decis amandoi sa facem acest pas, pentru ca vrem sa traim intr-un adevar, nu intr-o minciuna. Si atunci nu cred ca o vacanta ar ajuta la ceva, ar fi iar o alta forma de minciuna, ceea ce nu e pentru noi”, a mai declarat artistul pentru Ciao.

CRBL si sotia lui, Elena, divorteaza dupa 16 ani de casnicie

CRBL si Elena si-au sters toate pozele impreuna de pe retelele sociale. Ei spun ca aceasta decizie nu este una de moment, ci una asupra careia au reflectat o perioada buna de timp. Iata declaratia artistului!

Cu inimile impovarate de tristete, dar in acelasi timp intr-un spirit de transparenta si respect reciproc, dorim sa va impartasim o decizie deosebit de dificila pe care am luat-o impreuna. Dupa o perioada de reflectie profunda, am ajuns la concluzia ca este mai bine pentru noi sa urmam drumuri separate in viata. Aceasta hotarare nu a fost usoara, dar am decis sa o luam cu gandul la binele nostru individual si, mai ales, la binele Alesiei. Recunoastem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am impartasit si lectiile pretioase pe care le-am invatat impreuna. In aceasta perioada de schimbare, ne angajam sa mentinem un cadru de respect si armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sanatos si echilibrat pentru cresterea si dezvoltarea copilului nostru. Va rugam sa respectati intimitatea noastra si a copilului nostru in aceasta perioada sensibila. Nu vom oferi detalii suplimentare in afara acestui anunt. Va multumim pentru sustinerea si intelegerea voastra in aceste momente dificile.Cu respect si recunostinta, CRBL si Elena”, au tranmis cei doi intr-un mesaj postat pe Instagram.

eduard crbl8
Etichete: crbl , cuplu

Partenerii Nostri