Premiere Of 20th Century Fox's "Dark Phoenix" - Arrivals
Vedete

Cum a reactionat mama lui Joe Jonas cand fiul ei a cantat pe scena piesa scrisa pentru Sophie

Articol scris de UTV Data publicării:

Familia si prietenii lui Joe Jonas il sustin pana in panzele albe pe artist dupa ce acesta a anuntat divortul de fosta lui sotie, Sophie Turner. Familia lui a fost prezenta la ultimul concert al trupei Jonas Brothers iar fanii au surprins un moment emotionant in timpul piesei “Hesitate”, scrisa pentru fosta sotie, Sophie.

Inainte sa inceapa sa cante, Joe a tinut un scurt discurs despre dificultatile prin care trece:

“A fost o saptamana grea. Vreau sa va spun ceva important, daca auziti zvonuri si nu au iesit din gura mea va rog frumos sa nu le credeti. Okay? Va multumesc tuturor pentru dragoste si sprijin. Eu si familia mea va iubim.”

@brikrboyan Mama and Papa jonas emotional during hesitate last night in LA 🥺💙 #jonasbrothers #fivealbumsonenight #thetour #jonas #joejonas #nickjonas #kevinjonas #hesitatejonas ♬ original sound

Fanii au luat cu asalt sectiunea de comentarii a clipului de pe Tik Tok: “Clipul nu este pentru cei slabi.”; “Oh… asta chiar ma doare.” Un al treilea fan a scris: “Sa vad cum toata lumea il sustine si sa o vad pe mama lui Joe cum plange pentru ca acesta a divortat de Sophie ma doare foarte tare.”; Iar cel mai apreciat comentariu vine din partea unui al patrulea fan: “Ii inteleg complet, cu totii se simt devastati, pana la urma au pierdut un membru al familiei.”

Versurile piesei suna cam asa: “Iti voi lua durerea si o voi pune in inima mea. Nu voi ezita, spune-mi de unde sa incep. M-ai salvat odata iar acum este randul meu. Nu voi ezita.”

Intr-un interviu acordat in 2019 Joe a vorbit despre ce l-a inspirat sa scrie aceasta piesa.

“Este o melodie foarte importanta pentru mine. Am compus-o pentru iubita mea , Sophie, si este o declaratie de dragoste pe care o faci din inima pentru partenerul tau spunandu-i ca ii vei fi alaturi si la bine si la rau.”

Ati inceput voi sa taiati ceapa? Sau este de la mine?

Etichete: joe jonas , sophie turner

Partenerii Nostri