WhatsApp Image 2024-01-15 at 14.01.01
Vedete Foto: Instagram/Inna

Cum reuseste Inna sa aiba un corp de invidiat la 37 de ani. Artista a devenit vegana

Articol scris de UTV Data publicării:

Inna are un corp de invidiant si arata din ce in ce mai bine de la an la an, artista spune ca antrenamentele in sala de fitness si dieta vegana pe care a adoptat-o o ajuta foarte mult pentru a avea aceste rezultate.

La varsta de 37 de ani, putem spune ca este in cea mai buna versiune a ei, datorita atentiei pe care o acorda imaginii si stulului de viata. Artista merge des la antrenamente in sala de fitness, la masaje anticelulitice, respecta un program de odihna si sta departe de produsele de origine animala.

WhatsApp Image 2024-01-15 at 14.01.02 (1)

Deliric este vegan de peste 15 ani, acum a devenit si Inna

Artista a fost intr-o vacanta in Egipt la inceputul anului acesta si a pozat mai multe imagini in costum de baie, ce au starnit reactii puternice din partea urmaritorilor ei.

“Eu ma simt foarte bine cu mine insami, am grija de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg si la masaje anticelulitice, am grija de tenul meu, mananc vegan, dorm cat de mult pot si incerc sa fiu mereu odihnita. Sunt momente in care as spune ca sunt nesigura, nu neaparat ca nu ma simt bine in pielea mea, dar sunt mai degraba mood-uri schimbatoare. Reusesc sa raman echilibrata facand toate lucrurile pe care le-am mentionat, dar si petrecand timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna pentru Viva.

WhatsApp Image 2024-01-15 at 14.01.02

“Nicio zi nu seamana cu cealalta, insa, de cele mai multe ori, ma trezez pe la 9, beau o cafea, mananc un mic dejuns sanatos, vegan, pregatit de cele mai multe ori de iubitul meu (Deliric), apoi merg la sala sa ma antrenez cu Florij Cujba, pe urma la Global Records, fie pentru studio, fie pentru intalniri, imi vizitez mama si bunica uneori, ies cu prietenii, ma plimb cu skateboard-ul.

In unele zile, partea de studio este inlocuita de sedinte foto sau de filmari de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile incep devreme, cu un drum spre aeroport, catre destinatia in care am concerte (pentru ca, din fericire, au reinceput), si o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, ma odihnesc putin si apoi ma pregatesc de show. Nu ma abtin de la lucrurile care imi plac, indiferent ca sunt dulciuri sau paste, sau paine, dar nu consum in exces. Plus sa fac mereu miscare, sala, deci tin lucrurile sub control, dar niciodata nu am facut o obsesie din numarat calorii sau kilograme”, a continuat artista pentru sursa mentionata mai sus.

Etichete: dieta , inna

Partenerii Nostri