dan si tina2
Vedete Foto: Facebook/Dan Balan si Tina Karol

Dan Balan a vorbit despre relatia cu Tina Karol: “A fost o poveste mare in Ucraina… Publicul ne-a cuplat”

Articol scris de UTV Data publicării:

Dan Balan, fostul membru O-Zone, a avut prima reactie publica dupa ce s-a spus ca el si artista Tina Karol formeaza un cuplu. Cei doi au fost colegi la “Vocea Ucrainei” si fanii au speculat ca intre cei doi este o chimie aparte.

In cadrul unui interviu, artistul a fost intrebat ce legatura exista intre el si Tina, alaturi de care a scos doua piese.

“A fost o poveste mare in Ucraina, care a ramas un mister pentru publicul ucrainean. Ne-au cuplat. Pana la urma, noi nu am declarat nimic, daca suntem impreuna sau nu. A ramas un mister, dar am facut cu ea doua duete”, a declarat el, conform VIVA!

Cu toate ca cei doi nu formeaza un cuplu, Tina Karol este si ea la randul ei fermecata de Dan Balan. In cadrul unui concert la Chisinau ea a vorbit cu multa dragoste de colegul ei de scena, el a explicat: “A zis ceva de bine si fanii s-au alarmat. Ei cauta orice nuanta… ca sa demonstreze ca noi totusi suntem impreuna. Presa s-a zguduit vreo doi ani, se faceau poze in Photoshop in fiecare zi."

dan si tina3

Dan Balan a fost blocat in Kiev din cauza razboiului

In 2022, artistul a ramas blocat in Kiev, odata cu izbucnirea razboiului ruso-ucrainean. Cu cateva zile inainte ca Rusia sa invadeze Ucraina, Dan Balan incepuse filmarile pentru Vocea Ucrainei si nu a mai reusit sa paraseasca tara, toate zborurile fiind anulate.

Cu toate acestea artistul a reusit sa paraseaza zona afectata de conflictul militar la scurt timp, insa singurele declaratii despre acest eveniment le-a facut mama lui, Ludmila Balan.

„Dan a reusit sa iasa din Kiev spre sfarsitul lui februarie. Numai el stie cum a reusit sa faca asta! A preferat sa nu faca public insa acest lucru pana acum! Dan a trecut pe la noi, normal, mai intai. Sigur, si-a ales sa vina incoace, fiindca numai noi stim prin ce am trecut in acea perioada in care el s-a aflat in mijlocul razboiului, cat am tremurat pentru el! Nu pot sa va spun unde se afla in prezent si unde lucreaza la noile sale proiecte. M-a rugat sa le transmit fanilor sai ca le va oferi curand tuturor un semn de viata si atunci vor intelege cu totii de ce a trebuit sa faca asta. Ce pot sa va spun sigur este ca nu e la Moscova!”, a declarat Ludmila Balan pentru impact.ro.

Etichete: dan balan

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri