bittman2
Vedete Foto: Facebook/Dan Bittman

Dan Bittman merge cu autobuzul prin Bucuresti si cu trenul la munte. Cum reactioneaza fanii cand il vad: “Unii se uita, altii nu”

Articol scris de UTV Data publicării:

Dan Bittman spune ca nu are arfe de vedeta si merge cu transportul in comun prin Bucuresti iar cand vine vorba despre o vacanta la munte, apeleaza la tren pentru ca este mai rapid decat cu masina, conform Libertatea.

Dan Bittman, in varsta de 61 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania. Solistul trupei “Holograf” a fost invitat in podcastul lui Teo Trandafir, unde a recunoscut ca a avut suspendat permisul de conducere si a folosit o perioada transportul in comun.

Dan Bittman: “Pana la munte fac doua ore, nu patru, nu sase”

“Carnetul s-a stricat si am dat si am cucerit testul care se da ca sa recapat o parte din el. Partea care imi permite sa mai circul cat de cat. Stii cat de bine ma simt fara? Sunt atatea mijloace de transport. Merg cu 301 pana la Mall Baneasa. Ce sa zica lumea? Unii se uita, altii nu… Ma simt foarte bine, am fost de nenumarate ori cu 301 si imi place. Te duci cu telefonul si faci beep (n.r. platesti cu cardul) si dai 3 lei, adica 3 lei, nimic. Si ajungi intr-un sfert de ora, exact cum ajungeam si cu masina mea, dar acolo ma dadeam tantos”, a spus Dan Bittman in cadrul podcastului mai sus mentionat.

Mai mult decat atat, artistul spune ca de multi ani prefera sa mearga la munte cu trenul, ajunge mai repede decat cu masina.

“La munte, doua ore, pana la Predeal. Nu patru, nu sase. Cu trenu, cu clasa intai sau a doua, depinde cum gasesti. Se mai uita unul cas. Buna ziua, domnul Dan! Ala care vine si iti ia amprenta daca ai platit. Dar nu e nicio problema, asa ar trebui sa fie normalitatea, gen Suedia daca ma intrebi. Banuiesc ca acolo toata lumea e pe mijloace de transport. Daca toate ar merge asa acum cum ar trebui sa mearga, ar fi nemaipomenit. N-ai mai avea nevoie de masini, am scapa si noi de inghesuiala”, a adaugat artistul.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: dan bittman

Partenerii Nostri