bittman4
Vedete Foto: Facebook/Dan Bittman

Dan Bittman nu-si doreste sa se casatoreasca: “Nu as vrea sa las vreo fata tanara si frumoasa vaduva”

Articol scris de UTV Data publicării:

Dan Bittman, care va implini 62 de ani pe 29 martie, este fara doar si poate unul dintre cei mai iubiti artisti de la noi. Cantaretul a dezvaluit recent ca isi doreste sa se aseze la casa lui dar nu se refera la casatorie. Dupa despartirea de Liliana Stefan, mama copiilor lui, artistul spune ca “vrea pe cineva care sa-l inteleaga”.

Dan Bitman si Liliana Stefan, au format un cuplu timp de 25 de ani, iar dupa despartire ei au continuat sa mai locuiasca impreuna inca patru ani, de dragul celor trei baieti ai lor, Alexandru, 24 de ani, Patrick, 19 ani si Mark, 16 ani.

In 2019 au pus punct si au decis sa nu mai locuiasca sub acelasi acoperis. La scurt timp in presa s-a speculat ca Dan Bittman ar forma un cuplu cu Denise Rifai, acestia fiind surprinsi de paparazzi in diferite ocazii. Artistul a negat de fiecare data aceasta ipoteza si a spus ca este vorba despre o “amicitie buna si frumoasa”.

bitmen2

Dan Bittman nu vrea sa se insoare

Odata cu varsta Dan Bittman recunoaste ca prioritatile sale s-au schimbat, iar acum s-ar vedea asezat la casa lui dar exclude vehement casatoria. Vedeta vrea sa-si imparta viata cu o femeie care i-ar oferi intelegere.

“Varsta ne spune, mai des sau mai rar, dupa caz, ca e timpul sa schimbam ceva in vietile noastre. La mine, spre exemplu, a venit cu ideea de a ma aseza, intr-un fel la casa mea. A, nu va ganditi la casatorie, fiindca nu despre asta vorbesc. Nu e cazul! Acum caut pe cineva cu care sa ma inteleg cat mai bine, dar nu as vrea sa las vreo fata tanara si frumoasa vaduva!”, a spus Dan Bittman pentur playtech.ro.

Ce spune Dan Bittman despre o posibila impacare cu Liliana Stefan

Cand a fost intrebat despre o posibila impacare cu mama copiilor sai, Dan Bittman a spus ca nu se mai poate. Iar asta nu pentru ca el nu si-ar dori acest lucru, ci pentru ca ii respecta dorinta fostei sotii.

“Chestiunea unei intoarceri la cea care mi-a stat alaturi ani buni e inchisa. Definitiv! Si nu e vorba despre dorinta mea anume sau vreun orgoliu masculi prost inteles. Nu! Am primit dinspre ea anumite mesaje, clare, pe care am de gand sa le respect intru-totul”, a adaugat el pentru sursa citata.

Etichete: cuplu , dan bittman

Partenerii Nostri