Site Cover (18)
Vedete Foto:Instagram/Dorian Popa si Bianca Iosif

Dorian Popa a fost intrebat daca a inselat-o pe Claudia “Babs” Iosif. “Am gresit! Cred ca este de ajuns sa spun asta”

Articol scris de UTV Data publicării:

Dorian Popa si Claudia Iosif si-au surprins fanii acum cateva luni cand au anuntat ca au pus capat unei relatii de 11 ani. Desi din exterior cei doi pareau foarte fericiti impreuna, iar fanii lor asteptau anuntul unei posibile casatorii, mesajul transmis de Babs pe pagina ei de Instagram a socat pe toata lumea.

"Ca sa evitam speculatii in presa va anunt ca eu si @eusuntdorian nu mai suntem impreuna de o luna de zile. Am ales sa mergem pe drumuri separate dupa o relatie de 11 ani!", a spus Babs intr-o postare pe InstaStory.

babs si dorian popa

A inselat-o Dorian Popa pe Claudia Iosif?

Dorian Popa a fost invitat in podcastului Anamariei Prodan unde a vorbit deschis despre relatia cu Claudia:

"Am gresit. Cred ca este de ajuns sa spun asta. Nu am cercetat niciodata sa vad cum mi s-a gresit inapoi, dar, cu siguranta, poate ca au existat greseli si din partea cealalta. Eu sunt de parere ca o relatie se strica din ambele puncte de vedere. Noi, Claudia si eu, avem puterea sa reusim sa iesim la liman si sa avem o relatie de prietenie decenta. Eu cred ca asemeni oricarui cuplu care depaseste un anumit numar de ani vechime, amandoi ne-am dorit ca relatia sa mearga. De multe ori, cred ca din cauza gandirii mai putin deschise si poate din cauza faptului ca suntem proaspat iesiti de sub comunism, ca pana la urma asta este, da? Mai avem nevoie de vreo 20, 30, 40 de ani ca sa gandim occidental. Tindem sa ne fie frica sa iesim din relatii! Pur si simplu cred ca relatia noastra se impotmolise. Greseli au fost de ambele parti, poate chiar au fost mai multe greseli din partea mea. Niciodata nu am spus ca m-am comportat perfect in relatia asta”, a declarat Dorian Popa.

popa3

Dorian Popa: “Eu am ajutat-o cu absolut tot ce si-a dorit”

Chiar daca cei doi nu mai sunt immpreuna, Dorian si Claudia stau aproape unul de altul si se vad din cand in cand mai ales de dragul catelului lor, Chelutzu, care sta cand la unul cand la altul.

"Uite ca in ziua de astazi suntem bine. Nu ne vedem, pentru ca sunt de parere ca lucrurile astea nu au cum sa se intample in primul an dupa despartire, dar sa nu uitam ca il avem pe Chelutzu, care este cand la mine, cand la ea. Eu am ajutat-o cu absolut tot ce si-a dorit in privinta constructiei casei ei si oricand are nevoie de mine, eu sunt acolo”, a mai spus vedeta.

d

Etichete: dorian popa , despartire

Partenerii Nostri