img
Vedete

Dorian Popa a fost perchizitionat cu arme, in Grecia! Afla aici motivul!

Articol scris de UTV Data publicării:

Dorian Popa a dat de belea si a trecut prin momente de panica in Grecia! Artistul a fost perchizitionat de polistitii eleni, ppssst, sigur stiau ca omul e mereu pe good vibes si cu zambetul pana la urechi si au vrut si ei sa faca un schimb de vibe-uri, sa-l vada si-n starile in care nu prea l-am vazut.

Vlogger-ul a plecat in Grecia pentru a filma mai multe vloguri pentru canalul sau de Youtube si desi lucrurile mergeau perfect, iti da viata cate una, ca sa te vada cum reactionezi atunci cand te ia la misto!:))))))

Cum mergea Dorian prin Grecia, acesta a fost oprit de catre politistii eleni, in timp ce se afla la volan, insotit fiind de PR-UL sau care ii filmeaza episoadele de pe canalul lui,

„In viata vietilor mele nu am trait un moment atat de panica pentru ca, sincer sa va spun, am incercat sa ma feresc de lucrurile care iti fac rau in viata, tocmai ca sa nu fie nevoie sa trec prin asa ceva. In spatele meu vedeam numai rosu si albastru, am tras pe dreapta, nu intelegeam ce se intampla. Imi fac semn, cobor din masina si ma chemau catre masina lor, m-am dus spre ei cu mainile sus. Efectiv nu mai puteam, tremuram. Ma duc catre ei si mi-au zis sa ma pun cu fata la masina, atunci am zis ca imi pun catusele, mi-au luat mainile, unul a inceput sa ma perchezitioneze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel.”, a spus Dorian Popa.

Stati, guys! Aventura continuaaa! Dorian a marturisit ca au fost clipe dificile si din cauza faptului ca acei politisti erau inarmati cu mitraliere. 

„Aveau mitraliere, m-au pus sa scot actele, eram fericit ca am ajuns la ele. Le-am aratat testul PCR, le-am aratat ca sunt youtuber. Intr-un final, dupa toata relaxarea, dupa ce le-am spus ca este cel mai panica moment din viata vietilor mele, au zis: „Hai sa facem si noi o poza.” Si zic: „Dar nu pot sa dau si eu drumul la vlog, sa filmez si eu?”. Zic: „Nu, nu, nu, ca poti sa pui poza asta, dar ai si tu grija cum o pui.” Tocmai de aceea fetele lor sunt blurate. Si uite asa s-a relaxat toata povestea (…) Singurul lucru care m-a tinut normal si cred ca fara sa imi sara inima din piept a fost faptul ca stiam ca n-am gresit nimic. Nu vreti sa stiti prin ce am trecut. Este cel mai panica moment din viata mea”, a mai povestit Dorian Popa.

Si daca va ntrebati cum s-a sfarsit aventura de demna de un roman politist a lui Dorian, well...acesta a fost lasat sa plece dupa ce le-a spus politistilor cine este si ce face acolo! 

THE END!

Etichete: dorian popa , politia , grecia

Partenerii Nostri