326373197_561379312705144_7030200665146926738_n
Vedete Foto: Facebook

Dorian Popa a primit analizele de la INML. Artistul a iesit pozitiv la cannabis

Articol scris de UTV Data publicării:

Dorian Popa a primit raportul toxicologic vineri, 3 noiembrie 2023. Artistul a iesit pozitiv la cannabis in urma analizelor de sange, conform G4Media.

Cu toate acestea Dorian Popa nu a declarat nimic pana in acest moment. Artistul a spus in momentul in care ii s-a facut verificarea cu aparatul DrugTest ca el nu a consumat nimic dar a fost un consumator pasiv, deoarece a fost la o petrecere inainte si erau multe persoane care fumau in jurul lui.

Cunoscutul artist Dorian Popa a fost oprit de politistii rutieri din Ilfov in jurul orei 21.15 in localitatea Domnesti, in lenjerie intima la volanu bolidului sau in valoare de 300.000 de euro. Agentii rutieri l-au testat pe artist cu aparatul Drugtest iar acesta ar fi iesit pozitiv la o substanta psihoactiva, mai precis la cannabis.

Vezi ce spune mama artistului despre acest incident.

Sindicatul Europol confirma cazul lui Dorian Popa

Comunicat Europol:

„Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, cred ca e important să facem următoarele precizări:

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că aceasta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini in chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel e mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor.

P.S. Având în vedete ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan.

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul”.

Etichete: dorian popa

Partenerii Nostri