Rihanna's 5th Annual Diamond Ball Benefitting The Clara Lionel Foundation - Inside
Vedete

E oficial! No more Cardi B & Offset!

   Probleme in paradisul celui mai controversart cuplu din industria hip-hop!  Dupa atatea despartiri si impacari, se pare ca rapperita Cardi B ar fi pus punctul pe i si ar fi initiat, intr-un final, divortul de Offset.

   Desi Cardi voia ca separarea sa se produca intr-un mod prietenos, se pare ca avocatul acesteia a depus actele de divort, clauzele fiind nu tocmai bune pentru Offset. Mai exact, potrivit acestora, Cardi B a cerut custodia legala si fizica primara a micutei Kulture, fiica celor 2, in varsta de 2 ani.
   

     Sursele spun ca artista nu stia de faptul ca avocatul a pozitionat cazul in acest fel. Aceasta isi doreste custodia comuna a lui Kulture si este hotarata sa aiba o situatie amiabila, co-parinteasca cu Offset. Totodata, nu-si doreste niciun ajutor financiar de la rapper. Drept urmare, aceasta va modifica clauzele actelor de divort pentru a-i fi pe plac total.

   Acum, probabil va ganditi ca poate, totusi, exista sanse de impacare, nu? Ei bine, afla ca acestea sunt foarte mici, poate chiar imposibile, tinand cont de faptul ca rapperita si echipa ei spun despre mariaj ca este "irecuperabil" si ca "nu exista o cale de impacare". Deci, no more Cardi & Offset!

   "Cardi nu mai are incredere in Offset. Chiar a incercat sa faca lucrurile sa mearga si sa-l ierte, in ultimii doi ani. I-a fost greu de la scandalul cu inselat si au existat barfe ca n-ar fi fost ultima oara" a declara o sursa a artistei pentru E! News.

   Cat despre Offset, se pare ca acesta nu a raspuns inca la cererea de divort.

   Sincer, o sa ne fie dor de nebunia celor doi! Dar stii vorba aia... it is what it is!

Partenerii Nostri