KIIS FM's Jingle Ball 2014  Powered by LINE  - Show
Vedete

Ed Sheeran doneaza 149 de perechi de boxeri pentru o cauza nobila

Articol scris de UTV Data publicării:

Ed Sheeran a donat in jur de 450 de articole vestimentare, printre care si mai multe perechi de boxeri purtati chiar de artist, catre o licitatie care se tine pe eBay pentru o cauza nobila, conform Daily Mail.

Cantaretul, in varsta de 32 de ani, si-a donat o parte din garderoba catre asociatia “East Anglia’s Children’s Hospices (EACH)” din Framlingham, Suffolk, unde a copilarit.

EACH este o asociatia care se ocupa de cazurile copiilor si tinerilor adulti din Suffolk, Norfolk, Essex si Cambridgeshire, ce sufera de afectiuni grave care le pune viata in pericol.

Colectia de haine pe care Ed Sheeran a donat-o contine 20 de pulovere, 11 perechi de pantaloni, 14 palarii, 73 de perechi de sosete, 7 echipamente de fotbal ale echipei Ipswich Town (echpa favorita a lui Ed) si 149 de perechi de boxeri, iar mai bine de jumatate au fost purtati de cantaret. Licitatia se va tine pe site-ul celor de la eBay iar pretul de pornire este de 9,99$ pentru fiecare articol vestimentar.

Se vor tine trei licitatii, prima va avea loc pe 16 Noiembrie, urmatoarea va fi pe 26 Noiembrie iar ultima licitatie pe 3 Decembrie. Deci daca vreti un articol din garderoba lui Ed Sheeran eu zic ca fiti cu ochii pe aceste date, sigur se vor vinde ca painea calda.

Hainele nu vor fi spalate sau calcate, se vor vinde asa cum sunt trimise de Ed iar fiecare articol va fi acompaniat de o scrisoare de autenticitate.

“Este un gest extraordinar. Generozitate lui Ed ne va ajuta sa strangem sute de lire pentru organizatia naostra caritabila. Cu toate ca el a a tins culmile succesului, ramane loial cauzelor in care crede si pentru asta ii suntem etern recunoscatori.” a spus Kevin Clements, directorul de comunicare si strangere de fonduri al asociatiei EACH.

Partenerii Nostri