ellie
Vedete

Ellie Goulding a devenit mama!

Articol scris de UTV Data publicării:

Ellie Goulding s-a alaturat clubului mamicilor! <3 Yuhuuuu!

Artista a devenit mama, iar sotul sau, Caspar Jopling este cel care a share-uit vestea, intr-un story, pe contul sau de Instagram.

„Mama si copilul sunt sanatosi si fericiti. Sunt extrem de recunoscator pentru asta. Nici nu vreau sa vorbesc despre atentia publica pe care Ellie o are datorita jobului ei. Dar in aceasta perioada magica si personala, am fi tare recunoscatori daca am putea sa ne bucuram de intimitate. Multumim”- a scris Caspar.

La acest mesaj, Jopling a adaugat si o fotografie in care apare populatia lumii din 2021, la care acesta a mai adaugat o persoana. That's so cool, right?!

Cat despre Ellie si viata de mama, cantareata a maturisit ca-si doreste ca bebelusul sa mearga cu ea la concerte si sa-i ofere o viata palpitanta: „Femeile fac sa mearga lucrurile astea si sunt sigur ca pot si eu. Echipa mea este construita doar din femei si cred ca asta va ajuta extrem de mult. Caspar va munci de acasa in primele luni, asa ca vom fi doar noi si bebelusul si vom lua lucrurile pas cu pas.”

Well, noi abia asteptam sa vedem cum evolueaza situatia si sa aflam daca e fetita sau baiat! :D Much loooove, guys! 

Partenerii Nostri