Vedete

Gwen Stefani a dezvaluit cum isi rasfata copiii de sarbatori! Afla aici niste tips&tricks pentru niste sarbatori reusite!

Articol scris de UTV Data publicării:

Gwen Stefani si copiii ei intra in spiritul Craciunului facand excursia lor traditionala la Disneyland, in fiecare an.

Artista a crescut langa Anaheim, California, cu Disneyland in „curtea din spate”, iar parintii ei o duceau pe ea si pe fratii ei intr-o excursie in fiecare sezon de vacanta, o traditie pe care o continua acum cu propria ei familie.

„Parintii mei obisnuiau sa ne ia de la scoala si mergeau cu masina pe bulevardul Harvard, spunand: „Oops, am gresit. Banuiesc ca trebuie sa mergem la Disneyland astazi”. Este doar unul dintre acele lucruri pe care le facem in fiecare an”, a spus ea pentru Entertainment Tonight in timp ce filma "The Wonderful World of Disney: Magical Holiday Celebration". „Nu am apucat sa mergem anul trecut. Aduc copiii in fiecare an de Craciun la Disneyland, asa ca stiu ca ar fi speriati sa stie ca eu sunt, de fapt, aici chiar acum. Vor spune: „De ce nu ne-ai adus?", a adaugat cantareata.

Vedeta are 3 fiii, "Soacra cu 3 nurori" hahahaha... Kingston are 15 ani, Zuma are 13 si Apolloare 7 ani.

Intrebata fiind ce cadou ii face sotului sau, Blake Shelton, de sarbatori aceasta a spus: "Sincer, vreau doar ca toata lumea sa fie fericita si sa aiba acel moment, stii ce spun?" ea a raspuns. „Se simte ca si cum este mult stres in aer si vreau copiii mei sa aiba cele mai grozave amintiri pe care le-am putea face vreodata impreuna de Craciun si stiu ca vom putea face asta.”

Partenerii Nostri