92nd Annual Academy Awards - Show
Vedete HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Eminem performs onstage during the 92nd Annual Academy Awards at Dolby Theatre on February 09, 2020 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Eminem este speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey despre el!

Articol scris de UTV Data publicării:
Eminem este terifiat de ceea ce ar putea dezvalui fosta sa iubita, Mariah Carey, in cartea autobiografica, The Meaning Of Mariah Carey, ce urmeaza a fi lansata in curand.
 
Care sa fie motivul ingrijorarii lui Eminem? Well, pe langa faptul ca e constiend ca Mariah va avea o atitudine negativa in ceea ce-l priveste, potrivit declaratiilor facute de o sursa din anturajul cantaretei, cei doi traiau in 2001 o relatie toxica, care, dupa o jumatate de an a ajuns a se sfarsi in conditii nu tocmai bune.
 
''El stie ca Mariah urmeaza sa ilustreze in cartea ei lucruri extrem de negative despre el. Chiar se asteapta la asta. Marshall este stresat stiind ca ea va spune ce fel de persoana egoista este si ce prost se descurca in pat. El a fost mereu nesigur pe el, iar ea stie asta”, declara o sursa anonima.
 
Mai mult, prietena cantaretei a dezvaluit intr-un episod din Dish Nation faptul ca in cartea cantaretei se vorbeste despre faptul ca cei doi nu ar fi avut relatii intime, deoarece nu puteau. Motivul? Se pare ca Eminem era extrem de entuziasmat de relatia pe care o avea cu Mariah... si de aici intelegeti voi.
 
Hmmm... credeti ca, odata cu lansarea cartii, sunt sanse sa inceapa un nou conflict intre cei doi?
 
 
 
Etichete: utv , mariah carey , eminem

Partenerii Nostri