Vedete

Enrique Iglesias vorbeste despre retragerea din muzica

Articol scris de UTV Data publicării:

In ultimul sau interviu pentru cei de la Apple Music, Enrique Iglesias a abordat mai multe subiecte interesante, precum sfarsitul carierei sale, oamenii care l-au inspirat musical, a explicat cum a ajuns sa se detaseze de ambitiile muzicale pe care le capatase datorita succesului tatalui sau, despre cum isi asculta instinctual si cum defineste el succesul. Interesant, nu?!

Hai sa le luam pe rand, zic! Vestea ca Enrique se retrage din muzica a socat multi oameni, insa decizia lui este una la care se gandeste de multi ani: “In 2015-2016, filmam un videoclip si mi-a trecut prin minte ca urmatorul meu album ar trebui sa fie si ultimul. Albumul este impartit in 2 parti, pentru ca am un contract, ca sa fiu sincer cu voi, air label-ul mi-a spus: - Poti sa lansezi albumul asta, dar tu mereu vrei mai multe albume - Asa ca am spus, ok, hai sa facem partea 1 si partea 2. Simt ca sunt intr-o perioada a vietii mele in care sa lucrez la un album este un process obositor tare pentru mine. Inca scriu piese, cum am spus, poate voi mai lansa muzica in viitor, doar ca nu va mai exista un album, daca voi face asta.”, spune Enrique.

Cat despre artistii care l-au inspirat si l-au facut sa-si doreasca mai mult, artistul spune ca a inceput sa performeze de la 13 sau 24 ani.

“Imi amintesc 3 artisti a caror concerte m-au marcat: Michael Jackson, Bruce Springsteen si George Michael. Imi amintesc ca ii urmaream si ma gandeam: Vreau si eu sa stiu. Vreau sa fiu ei. Vreau sa stiu cum e sa fii pe scena inconjurat de 60.000 de oameni carora le canti si care-ti canta piesele care inseamna atat de mult pentru tine”, a continuat artistul.

Well, un lucru e cert, omul are gusturi muzicale bune si nevoie de o vacanta, pe scurt!

Etichete: utv , unews , enrique iglesias

Partenerii Nostri