Muzica

Ce pretentii a avut Enrique Iglesias la venirea in Romania

Articol scris de UTV Data publicării:

In acest weekend, Enrique Iglesias, superstarul pop recunoscut pentru versatilitatea sa muzicala, detinatorul recordului celor mai multe clasari pe primul loc in topurile Billboard, a fost asteptat cu sufletul la gura de mii de tineri la Craiova. Acesta a fost intampinat in miez de noapte, chiar de primarul Craiovei.

Se pare ca celebrul artist a venit direct de la un alt concert sustinut in Europa, dar nu inainte ca stafful lui sa trimita organizatorilor ce pretentii are. Ei bine, Enrique nu a vrut sa fie deranjat de presa si fani, prin urmare a cerut sa i se rezerve camere in trei hoteluri din Craiova. Avand in vedere ca nu se afla pentru prima data la noi in tara, a specificat ca nu doreste mancare traditionala romaneasca, ci platouri cu shushi.

Artistul a facut show total si a reuit sa aduca pe scena de la Craiova spiritul si ritmul latino. Enrique a fost si el incantat de public. Acesta a coborat de pe scena de mai multe ori pentru a-i imbratisa pe fani.

Subeme la radio, Duele el Corazon, Bailando si Hero au fost melodiile cele mai asteptate de public, iar reactiile fanilor au fost pe masura. Toata lumea a cantat alaturi de artist.

Etichete: enrique iglesias

Partenerii Nostri