Muzica

Ce pretentii a avut Enrique Iglesias la venirea in Romania

In acest weekend, Enrique Iglesias, superstarul pop recunoscut pentru versatilitatea sa muzicala, detinatorul recordului celor mai multe clasari pe primul loc in topurile Billboard, a fost asteptat cu sufletul la gura de mii de tineri la Craiova. Acesta a fost intampinat in miez de noapte, chiar de primarul Craiovei.

Se pare ca celebrul artist a venit direct de la un alt concert sustinut in Europa, dar nu inainte ca stafful lui sa trimita organizatorilor ce pretentii are. Ei bine, Enrique nu a vrut sa fie deranjat de presa si fani, prin urmare a cerut sa i se rezerve camere in trei hoteluri din Craiova. Avand in vedere ca nu se afla pentru prima data la noi in tara, a specificat ca nu doreste mancare traditionala romaneasca, ci platouri cu shushi.

Artistul a facut show total si a reuit sa aduca pe scena de la Craiova spiritul si ritmul latino. Enrique a fost si el incantat de public. Acesta a coborat de pe scena de mai multe ori pentru a-i imbratisa pe fani.

Subeme la radio, Duele el Corazon, Bailando si Hero au fost melodiile cele mai asteptate de public, iar reactiile fanilor au fost pe masura. Toata lumea a cantat alaturi de artist.

Etichete: enrique iglesias

Partenerii Nostri