2018 MTV Video Music Awards - Red Carpet
Vedete NEW YORK, NY - AUGUST 20: Juice Wrld attends the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images for MTV)

Familia rapperului Juice WRLD a rupt tacerea cu privire la moartea acestuia: ''Dependenta nu cunoaste limite''

Articol scris de UTV Data publicării:

Juice WRLD, pe numele sau real, Jarad Anthony Higgins, a murit pe 8 Decembrie, dupa ce a suferit o criza, care i-ar fi provocat un stop cardiac, potrivit declaratiei unui purtator de cuvant al departamentului de pompieri din Chicago, totul intamplandu-se pe aeroportul Midway din Chicago.

Ulterior, autoritatile americane au confirmat ca lui Juice i s-a administrat  un antidot folosit, de obicei,  in cazul intoxicatiei cu anumite substante interzise, cu puțin timp înainte de a muri.

De asemenea, politia a raportat ca in Private Jet-ul acestuia s-a descoperit o cantitate mare de substante interzise, dar si trei arme.

Potrivit TMZ, familia acestuia a rupt tacerea, vorbind pentru prima oara despre cele intamplate: ''L-am iubit pe Jarad din tot sufletul nostru si inca nu ne vine sa credem ca a disparut din viata noastra atat de repede. Asa cum a mai spus-o atat in piesele lui, cat si fanilor, Jarad s-a luptat cu dependenta de droguri.''

''Dependenta nu cunoaste limite si impactul acesteia merge dincolo de persoana care duce aceasta lupta. Jarad a fost un fiu, un frate, un nepot, un prieten si poate mult mai mult pentru oamenii care au vrut sa-l vada ca invinge dependenta.'', a continuat familia acestuia.

Membrii familiei au mai adaugat faptul ca spera ca aceasta intamplare sa fie ca o lectie pentru altii care se afla in situatia in care a fost fiul lor. ''Speram ca aceaste mesaje pe care le-a transmis prin intermediul pieselor sale, sa ii ajute pe ceilalti sa-si castige bataliie, deoarece si-a dorit asta mai mult decat orice. Stim ca mosterinrea lui Jared, plina de dragoste, bucurie si inteligenta emotionala o sa dainuiasca vesnic'',

Desi cu totii banumim cauza mortii acestuia, inca nu au iesit rezultatele testului toxicologic care ne pot da confirmarea finala.

Etichete: news , music , juice wrld , artist

Partenerii Nostri