2018 MTV Video Music Awards - Red Carpet
Vedete NEW YORK, NY - AUGUST 20: Juice Wrld attends the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images for MTV)

Familia rapperului Juice WRLD a rupt tacerea cu privire la moartea acestuia: ''Dependenta nu cunoaste limite''

Articol scris de UTV Data publicării:

Juice WRLD, pe numele sau real, Jarad Anthony Higgins, a murit pe 8 Decembrie, dupa ce a suferit o criza, care i-ar fi provocat un stop cardiac, potrivit declaratiei unui purtator de cuvant al departamentului de pompieri din Chicago, totul intamplandu-se pe aeroportul Midway din Chicago.

Ulterior, autoritatile americane au confirmat ca lui Juice i s-a administrat  un antidot folosit, de obicei,  in cazul intoxicatiei cu anumite substante interzise, cu puțin timp înainte de a muri.

De asemenea, politia a raportat ca in Private Jet-ul acestuia s-a descoperit o cantitate mare de substante interzise, dar si trei arme.

Potrivit TMZ, familia acestuia a rupt tacerea, vorbind pentru prima oara despre cele intamplate: ''L-am iubit pe Jarad din tot sufletul nostru si inca nu ne vine sa credem ca a disparut din viata noastra atat de repede. Asa cum a mai spus-o atat in piesele lui, cat si fanilor, Jarad s-a luptat cu dependenta de droguri.''

''Dependenta nu cunoaste limite si impactul acesteia merge dincolo de persoana care duce aceasta lupta. Jarad a fost un fiu, un frate, un nepot, un prieten si poate mult mai mult pentru oamenii care au vrut sa-l vada ca invinge dependenta.'', a continuat familia acestuia.

Membrii familiei au mai adaugat faptul ca spera ca aceasta intamplare sa fie ca o lectie pentru altii care se afla in situatia in care a fost fiul lor. ''Speram ca aceaste mesaje pe care le-a transmis prin intermediul pieselor sale, sa ii ajute pe ceilalti sa-si castige bataliie, deoarece si-a dorit asta mai mult decat orice. Stim ca mosterinrea lui Jared, plina de dragoste, bucurie si inteligenta emotionala o sa dainuiasca vesnic'',

Desi cu totii banumim cauza mortii acestuia, inca nu au iesit rezultatele testului toxicologic care ne pot da confirmarea finala.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: news , music , juice wrld , artist

Partenerii Nostri