Opening Night of Taylor Swift | The Eras Tour
Vedete Foto: Taylor Swift

Filmul lui Taylor Swift a obtinut peste 100 de milioane de dolari inainte de lansare

Articol scris de UTV Data publicării:

Vanzarile de bilete in regim de pre-comanda pentru filmul cu Taylor Swift, filmat in timpul primei parti a turneului “Eras Tour”, au depasit pragul de 100 de milioane de dolari la nivel mondial si a stabilit un nou record de incasari pentru un lungmetraj realizat din imagini filmate in timpul unor concerte, detronand “Justin Bieber: Never Say Never”, lansat in anul 2011 si care a obtinut incasari de 99 de milioane de dolari, conform agerpres.

Lungmetrajul  “Taylor Swift – The Eras Tour” va debuta pe marile ecrane in peste 100 de tari pe 13 octombrie. Data premierei in Romania nu a fost anuntata oficial.

Conform analistului, Jeff Bock, filmul “Taylor Swift – The Eras Tour” ar putea depasi 100 de milioane de dolari in cele trei zile din weekendul premierei sale (13-15 octombrie).

Cat costa biletul?

Ei bine, costul biletului in SUA este de 19,89 de dolari pentru adulti, iar fanii artistei cred ca pretul are o legatura cu albumul “1989”, lansat in anul 2014 dar care se bucura de o reinregistrare anul acesta si urmeaza sa fie lansat pe 27 octombrie.

Filmul “This Is It”, lansat in memoria lui Michael Jackson, a avut incasari de 261 de milioane de dolari in box office-ul mondial, dar cu toate acestea, nu este considerat un film-concert, intrucat aceea productie a documentat doar pregatirile pentru concert intreprinse de Michael Jackson, care a murit insa inainte de inceperea turneului.

Etichete: taylor swift , eras tour

Partenerii Nostri