salam2
Vedete Foto: Facebook/ Florin Salam

Florin Salam a fost ridicat de politie. Manelistul este acuzat de inselaciune

Articol scris de UTV Data publicării:

Florin Salam a fost dus la audieri, joi dimineata, la sediul politiei Targoviste. Cantaretul ar fi acuzat de inselaciune.

Manelistul a fost pus sub acuzare de procurori. Cantaretul a plecat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, conform Digi 24.

Conform gazetadambovitei.ro, un barbat din Targoviste ar fi facut plangerea in care il acuza pe Salam ca l-a inselat cu 5.500 de euro. Este vorba de bani pe care barbatul i-ar fi dat cantaretului ca acesta sa cante o ora si jumatate la nunta lui. Desi nu au facut un contract, targovisteanul i-ar fi dat banii in mai multe transe.

salam1

La mijlocul lunii ianuarie, Florin Salam (44 de ani) a mai fost audiat, la Secția 1 de Politie din Capitala, intr-un dosar in care o tanara de 23 de ani il acuza de agresiune fizica, in timp ce se afla intr-o camera de hotel.

Conform celui care a depus plangerea, totul ar fi decurs conform planului pana pe 21 august, ziua evenimentului. Atunci manelistul ar fi spus ca intarzie, ca intr-un final sa isi inchida telefonul si sa nu mai mearga.

”I-am achitat artistului Florin Salam, in 3 transe, suma de 5.500 euro, urmand ca in 2021, pe 21 august, sa vina sa imi cante doua ore. Nu a mai venit, m-a dus cu vorba pana la 10- 10.30 ca vine, ca ajunge la eveniment. De la 10 jumatate nu a mai raspuns la niciun telefon. Si-a inchis telefoanele”, povesteste victima.

UPDATE: Florin Salam raspunde

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: florin salam

Partenerii Nostri