Eminem-hailie-jade (4)
Vedete Foto:Instagram

Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta

Articol scris de UTV Data publicării:

Fiica legendarului rapper Eminem, Hailie Jade Scott, in varsta de 28 de ani, s-a casatorit cu Evan McCintock in orasul Battle Creek din Michigan, conform TMZ.

Anuntul a fost facut de Hailie pe pagina ei personala de Instagram, unde a postat un mesaj emotionant insotit de o serie de poze in care apare alaturi de tatal ei si de 50 Cent.

Citeste si "Fiica adoptiva a lui Eminem, Alaina Scott, s-a casatorit"

Eminem-hailie-jade (1)

M-am trezit sotie saptamana aceasta. Nu am fi putut avea un weekend mai frumos. S-au varsat atatea lacrimi de fericire, s-a ras si s-a simtit atat de multa dragoste. Evan si cu mine suntem atat de recunoscatori pentru toata familia si pentru prietenii care au calatorit pentru a ne sustine si a face parte din acest nou capitol al vietii noastre ca sot si sotie”, a scris Hailie pe Instagram.

Citeste si "(VIDEO)Eminem, huiduit pe scena inainte de faima"

Eminem-hailie-jade (2)

Eminem ii canta lui Hailie acum 20 de ani “Hush little baby don’t you cry. Everything’s gonna be alright”, pe vremea cand micuta avea doar 9 ani iar Slim Shady era intr-o cearta continua cu fosta sotie, Kim Scott. Acum rapperul traieste unul dintre cele mai frumoase momente din viata unui tata.

Eminem-hailie-jade (3)

Hailie Jade Scott si Evan McClintock formeaza un cuplu din 2016. Cei doi s-au cunoscut la scoala in Michigan iar barbatul a cerut-o in casatorie pe fiica lui Eminem anul trecut in februarie. 

Eminem a vorbit despre Hailie si Evan in 2020 intr-un interviu cu Mike Tyson in cadrul emisiunii Hotboxin'.

„Nu are copii. Doar un iubit. Se descurcă bine. M-a facut mandru, cu sigurantă”, a spus rapperul.

Citeste si "Eminem incheie un capitol din viata sa. Noul album al artistului, “The Death of Slim Shady (Coup de Grâce), va fi lansat in aceasta vara"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: eminem , nunta , hailie jade , cuplu

Partenerii Nostri