Eminem-hailie-jade (4)
Vedete Foto:Instagram

Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta

Articol scris de UTV Data publicării:

Fiica legendarului rapper Eminem, Hailie Jade Scott, in varsta de 28 de ani, s-a casatorit cu Evan McCintock in orasul Battle Creek din Michigan, conform TMZ.

Anuntul a fost facut de Hailie pe pagina ei personala de Instagram, unde a postat un mesaj emotionant insotit de o serie de poze in care apare alaturi de tatal ei si de 50 Cent.

Citeste si "Fiica adoptiva a lui Eminem, Alaina Scott, s-a casatorit"

Eminem-hailie-jade (1)

M-am trezit sotie saptamana aceasta. Nu am fi putut avea un weekend mai frumos. S-au varsat atatea lacrimi de fericire, s-a ras si s-a simtit atat de multa dragoste. Evan si cu mine suntem atat de recunoscatori pentru toata familia si pentru prietenii care au calatorit pentru a ne sustine si a face parte din acest nou capitol al vietii noastre ca sot si sotie”, a scris Hailie pe Instagram.

Citeste si "(VIDEO)Eminem, huiduit pe scena inainte de faima"

Eminem-hailie-jade (2)

Eminem ii canta lui Hailie acum 20 de ani “Hush little baby don’t you cry. Everything’s gonna be alright”, pe vremea cand micuta avea doar 9 ani iar Slim Shady era intr-o cearta continua cu fosta sotie, Kim Scott. Acum rapperul traieste unul dintre cele mai frumoase momente din viata unui tata.

Eminem-hailie-jade (3)

Hailie Jade Scott si Evan McClintock formeaza un cuplu din 2016. Cei doi s-au cunoscut la scoala in Michigan iar barbatul a cerut-o in casatorie pe fiica lui Eminem anul trecut in februarie. 

Eminem a vorbit despre Hailie si Evan in 2020 intr-un interviu cu Mike Tyson in cadrul emisiunii Hotboxin'.

„Nu are copii. Doar un iubit. Se descurcă bine. M-a facut mandru, cu sigurantă”, a spus rapperul.

Citeste si "Eminem incheie un capitol din viata sa. Noul album al artistului, “The Death of Slim Shady (Coup de Grâce), va fi lansat in aceasta vara"

Etichete: eminem , nunta , hailie jade , cuplu

Partenerii Nostri