Vedete

Iggy Azelea nu le permite persoanelor straine sa o strige pe numele real! Vezi care este motivul!

Iggy Azelea are doar cativa oameni carora le permite sa-i spuna pe numele sau real, Amethyst Helly. De ce? E simplu, rapperita nu vrea ca strainii sa-si verse "energia lor negativa si ciudata" asupra ei.

Nici cand vine vorba de cei apropiati si dragi ei, artista nu face exceptii, fiind foarte selectiva cu oamenii carora le permite sa-i spuna pe numele sau real. Fiind intrebata, de un fan, pe Twetter, daca prietenii ei o striga Iggy sau Amethyst, ea a raspuns:"99% din oamenii prezenti in viata mea ma striga Iggy si prefer asta; exceptand acei 1% din oamenii care ma cunosc atat de bine, incat suna diferit atunci cand imi spun Amethyst...se simte confortabil".

Si asta nu e tot!  "Simt ca prenumele si numele meu sunt niste chestii foarte personale si nu-mi doresc ca strainii sa vorbeasca urat despre ele sau sa dea cu energie negativa spre mine. Trebuie sa-ti protejezi vibe-ul!", asa suna raspunsul pe care Iggy i l-a dat unui fan care a intrebat-o daca are de gand sa-si denumeasca vreun album sau vreun proiect dupa numele sau, Amethyst.

 

Etichete: utv , unews , andra brebu , iggy azelea

Partenerii Nostri