Vedete

INNA isi declara dragostea pe instagram

Articol scris de UTV Data publicării:

In caz ca nu stiai, INNA si Deliric sunt impreuna de peste doi ani si, desi cei doi au ales sa isi pastreze relatia cat mai privata, tot se mai strecoara, din cand in cand, cateva postari siropoase pe Instagram. Drept urmare, fix in ziua in care Deliric a implinit 40 de ani a avut parte de un mesaj emotionant pe Instagram, din partea iubitei lui. "La multi ani! Deliric, te iubesc!" Awww, so cute<3

Va dati seama ca mesajul INNEI a fost insotit si de cateva poze cu cei doi facute in drum spre TOMORROWLAND, acolo unde stim bine ca artista a si cantat pe scena. Hmmm... nu stiai? Iti las mai jos link cu stirea, check it out!

https://www.utv.ro/stiri/muzica/inna-este-primul-artist-roman-de-pe-scena-tomorrowland-10928

Dar stai! Asta nu e tot. In urma cu ceva timp, INNA ne spunea si de ce se intelege atat de bine cu iubitul ei: „Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm". Bonding is the key in any relationship, right?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tu ce parere ai de acest cuplu? Este the perfect match? De la noi au primit nota 10+ si abia asteptam sa vedem cum evolueaza relatia.

Etichete: inna , couple , deliric

Partenerii Nostri