Vedete

Issa Rae sustine ca industria muzicala este plina de "escroci si criminali"

Articol scris de UTV Data publicării:
In timul unui interviu cu Los Angeles Times, in timp ce discuta despre deschiderea propriei case de discuri, actrita Issa Rae, in varsta de 36 de ani, a fost intrebata daca muzica este locul in care "prind viata ideile marete". Well, care a fost raspunsul?
 
"Cu siguranta ca nu. Este probabil cea mai periculoasa industrie de care am dat vreodata. Am crezut ca Hollywood-ul este o nebunie curata, dar industria muzicala trebuie neaparat sa o ia de la capat. Sunt multe conflicte de interese la mijloc, mentalitati invechite, raufacatori si criminali!", spune Rae.
 
Pe de alta parte, Rae nu a detaliat experientele traite, dar a spus ca opiniile ei au fost modelate atat odata cu participarea la productia coloanelor sonore pentru spectacolele/filme, cat si vorbind cu alti artisti care fac parte din industria muzicala.
 
"Nu vreau sa fiu prea specifica, dar chiar daca ne stabilim propriile intalniri cu casele de discuri, implicit cu artistii impicati, tot ar fi foarte de complicat. Si apoi sa mai aflu si cum au fost tratati artistii la alte label-uri... cand eu insami sunt un creator si stiu exact ce produs vreau sa scot (...) As vrea sa cred ca suntem mult mai artist-friendly decat multe alte brand-uri si companii. Vreau sa reinoiesc lucruile.", a concluzionat actrita.
 
Ce parere ai de spusele actritei?
Etichete: utv , unews , issa rae

Partenerii Nostri